ΤΟΠΙΚΑ

Νέες απολογίες για την περίεργη υπόθεση ληστείας Βολιώτισσας

νέες-απολογίες-για-την-περίεργη-υπόθε-590760

Αλλοι δύο Βολιώτες απολογήθηκαν, ισχυρίστηκαν ότι δεν εμπλέκονται και αφέθηκαν ελεύθεροι

Συνέχεια απολογιών στον ανακριτή Βόλου για καταγγελλόμενη ληστεία με λεία κινητό τηλέφωνο, που απασχόλησε την Αστυνομία παλαιότερα.

Μετά τη σύλληψη 39χρονης Βολιώτισσας την περασμένη Πέμπτη με ένταλμα του ανακριτή, χθες στα δικαστήρια οδηγήθηκαν άλλα δύο άτομα με την ίδια διαδικασία.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να ξυλοφόρτωσαν Βολιώτη με σκοπό να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο.

Καλούμενοι να δώσουν εξηγήσεις υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Οπως ανέφεραν, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί το θύμα τούς κατήγγειλε. Γνωρίζουν, όπως ισχυρίστηκαν, τον παθόντα επειδή διαμένουν στην ίδια συνοικία, όμως ποτέ δεν τον χτύπησαν. Ηταν κατηγορηματικοί ότι δεν υπήρξε ξυλοδαρμός.

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς επιβολή όρων, ούτε εγγυοδοσία ή παρουσία στα αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους επιβλήθηκε, ούτε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ελεύθερη χωρίς όρους είχε αφεθεί και η 39χρονη, η οποία απολογούμενη τον ανακριτή Βόλου, την περασμένη Παρασκευή, υποστήριξε ότι είχε γίνει παρεξήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών που είχε κάνει τη καταγγελία με αποτέλεσμα να κινηθούν διαδικασίες και μάλιστα για αδίκημα τόσο σοβαρό, όπως είναι η ληστεία, που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος, πήρε πίσω τα καταγγελλόμενα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου