ΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες συντήρησης και εξοπλισμός στις ακτές του δήμου Βόλου

εργασίες-συντήρησης-και-εξοπλισμός-σ-590039

Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες της Αντιδημαρχίας Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού για την ετοιμασία των ακτών του Δήμου Βόλου, ενόψει του επίσημου ανοίγματος της κολυμβητικής περιόδου.

Η Αντιδημαρχία σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται συντεταγμένα ώστε την 1η Ιουνίου να είναι έτοιμες οι ακτές να υποδεχθούν πολίτες και επισκέπτες.

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί το 80% της συντήρησης του εξοπλισμού, έχει δοθεί νερό στα ντους του συνόλου του παραλιακού μετώπου. Στην παρούσα φάση αναπτύσσονται ομπρέλες στην ακτογραμμή του παραλιακού μετώπου του πολεοδομικού συγκροτήματος ενώ στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν από Μαλάκι μέχρι Νέα Αγχίαλο.

Παράλληλα γίνονται εργασίες καθαρισμού των ακτών ενώ προγραμματίζεται και φέτος η τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε σημεία που χρειάζεται.

Επίσης, από την αρχή της κολυμβητικής περιόδου θα λειτουργήσουν τα συστήματα υποβοηθούμενης πρόσβασης στις ακτές για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα θα τοποθετηθούν στις ακτές: Νέα Αγχίαλος, Αλυκές, Άναυρος, και Καρνάγιο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό όλα θα είναι έτοιμα την 1η Ιουνίου ώστε η περιοχή να υποδεχτεί τους τουρίστες μετά από το πολύμηνο lockdown καθώς και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου