ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά του οβελία σε 730 οικογένειες του Δήμου Βόλου

προσφορά-του-οβελία-σε-730-οικογένειες-τ-58945

Τον οβελία σε 730 αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Βόλου, πρόσφερε ο Δήμος Βόλου ενόψει Πάσχα.

Η διανομή μισού αρνιού στις 730 δικαιούχους έγινε σήμερα το πρωί και έξω από το Δημαρχείο Βόλου, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

Τα πρώτα αρνιά σε δικαιούχους διένειμε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ευχόμενος σε όλους “Καλό Πάσχα”, ενώ ακολούθως σε δηλώσεις του απεύθυνε ευχές προς όλους του πολίτες του Δήμου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι, η απόφαση για την αγορά των αρνιών, προκειμένου να κάνουν Πάσχα 730 οικογένειες, λήφθηκε από την οικονομική επιτροπή του δήμου Βόλου.

Όπως είναι γνωστό, με την επιστροφή του στη θέση του δημάρχου, μετά την άρση της αργίας του, ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε δωρεά ποσό 30.000 ευρώ από τις αντιμισθίες του στα δημοτικά ταμεία για την ενίσχυση αδύναμων οικογενειών της πόλης.

Στο πλαίσιο της δωρεάς αποφασίστηκε η αγορά του οβελία για το στρώσιμο του πασχαλινού τραπεζιού σε οικογένειες της πόλης.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε λίστα οικογενειών με αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία. Πρόκειται για δικαιούχους της Πρόνοιας ή δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Καταρτίστηκε η λίστα αφού ελέγχθηκαν τα στοιχεία και οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς ή με μηνύματα στα κινητά τους, προκειμένου να προσέλθουν σήμερα στο Δημαρχείο και να παραλάβουν το αρνί τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου