ΛΑΡΙΣΑ

Στο εδώλιο 35χρονος για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του αδελφού του

στο-εδώλιο-35χρονος-για-ασέλγεια-στην-αν-589232

Σε δίκη στο Κακουργιοδικείο Βόλου 35χρονος ημεδαπός

Στο σκαμνί του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει τη Δευτέρα ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε το καλοκαίρι του 2015 στα Φάρσαλα μετά από μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Λάρισας η οικογένεια της ανήλικης.

Ο κατηγορούμενος είχε κληθεί τότε να απολογηθεί στον ανακριτή και στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας παραπεμπόταν για να δικαστεί στο ακροατήριο Κακουργιοδικείου.

Ο 35χρονος φέρεται να θώπευε την ανήλικη ανιψιά του και μάλιστα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων του κοριτσιού από το σπίτι έβρισκε τρόπο να προσεγγίζει την ανήλικη κόρη του αδερφού και να βάζει σε εφαρμογή τα αρρωστημένα σχέδιά του.

Συνέχιζε αυτές τις πράξεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που το κοριτσάκι δεν άντεξε πλέον και έλυσε τη σιωπή του για τις πράξεις φρίκης στις οποίες υποβαλλόταν.

Μετά την έκδοση βουλεύματος ο 35χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης νεότερης των δώδεκα ετών κατ’ εξακολούθηση. Να επισημανθεί ότι τη Δευτέρα δικάζεται σε πρώτο βαθμό.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου