ΤΟΠΙΚΑ

Την Τετάρτη αναβλήθηκε, χθες διακόπηκε

την-τετάρτη-αναβλήθηκε-χθες-διακόπηκ-851206

Την Τετάρτη το ματς μεταξύ της Λαμίας και της Νίκης Βόλου δεν ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου που ήταν πλημμυρισμένος από νερά. Χθες οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν την ίδια ώρα (3 μ.μ.) και στον ίδιο τόπο (ΔΑΚ Λαμίας) αγωνίστηκαν για περίπου 20’ λεπτά, αλλά το ματς διεκόπη εκ νέου εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου, που λίγη ώρα πριν είχε ελεγχθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Πεχλιβανίδη.

Λασπώδης ο αγωνιστικός χώρος
Αυτό που προκάλεσε την εντύπωση όλων ήταν γιατί το ματς ξεκίνησε και παίχθηκαν 20 λεπτά μέχρι ο διαιτητής να καταλάβει ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και επικίνδυνος. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Φύλλο Αγώνος, «στο 22ο λεπτό διέκοψα οριστικά το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Συγκεκριμένα είχε γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό λασπώδης και, ενώ είχε ξεκινήσει κανονικά, όσο περνούσε η ώρα γινόταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, όσο και η δική μας. Στο σημείο της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0». Πλέον η συνέχεια του αγώνα αναμένεται να οριστεί εντός 15 ημερών από την Ένωση Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της Β’ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο αγώνας θα αρχίσει και πάλι από το 22ο λεπτό και μετά με τις ομάδες να παρατάσσονται με τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην 11άδα τους κατά τη διάρκεια της διακοπής, ενώ η πιθανότερη ημερομηνία είναι η Κυριακή 25η του Γενάρη.

Οι ίδιοι 11
Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης παρέταξε χθες την ομάδα του με τον Καντιμοίρη να είναι
κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα ως δεξί μπακ να αγωνίζεται ο Κωνσταντινίδης και ως αριστερό ο Καρυώτης. Το αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μακράκης και Γουνελάς. Στη μεσαία γραμμή οι Λιάρος και Πανακούλιας ήταν τα αμυντικά χαφ και στα δεξιά κινούνταν ο Κανελλόπουλος. Στα αριστερά ντεμπούτο με την φανέλα της Νίκης πραγματοποίησε ο Γεωργιάδης όπως και ο Πανακούλιας, ενώ ελεύθερο ρόλο είχε ο Μπένγκουα που κινούνταν πίσω από τον Αστράουσκας. Στον πάγκο της ομάδας της Νέας Ιωνίας βρέθηκαν και χθες οι Νάνι, Βούλγαρης, Κρούτι, Χουστουλάκης, Μωυσίδης και Στάμος. Για τη Λαμία στη βασική ενδεκάδα δηλώθηκαν οι Κόσογλου, Χουλιάρας, Κωστής, Μπαμπατσιάς, Μεσιακάρης, Χατζής, Σιδηρόπουλος, Κολιάκης, Ντέρτσας, Νάσιος και Λαμπρογεώργος. Στον πάγκο των γηπεδούχων δηλώθηκαν οι Πάνος, Τσαμασλίδης, Βιτζέκας, και Μυσερλής. Οι γηπεδούχοι στο 2ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης απείλησαν με τον Κολιάκη να κερδίζει φάουλ και να το εκτελεί από τα αριστερά. Ο Νάσιος βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη. Στο 8’ ο Κολιάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Χουλιάρας βρέθηκε πάνω από τους αντιπάλους του, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Λαμπρογεώργου στο 20’, το οποίο κέρδισε ο Κολιάκης και πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη. Δύο λεπτά μετά η Νίκη κέρδισε το δεύτερό της κόρνερ στον αγώνα, αλλά δεν εκτελέστηκε ποτέ, με τον διαιτητή Πεχλιβανίδη να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ετοιμη η κάρτα του Μπονβίν
Στις εξέδρες του ΔΑΚ Λαμίας βρέθηκε χθες και ο Φακούντο Μπονβίν. Ο Αργεντινός επιθετικός τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις βρίσκονταν στην αποστολή, ωστόσο έμεινε εκτός αυτής, παρακολουθώντας τα 20 λεπτά παιχνιδιού κάτω από τα δημοσιογραφικά. Ο 28χρονος επιθετικός θα είναι έτοιμος για την επόμενη αναμέτρηση της Νίκης, καθώς χθες έφθασε και η κάρτα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου