ΤΟΠΙΚΑ

«Με ανεβασμένο ηθικό»

με-ανεβασμένο-ηθικό-851206

Με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία που έχουν αποκτήσει από το αήττητο σερί των τελευταίων επτά παιχνιδιών, θα παραταχθούν στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό οι παίκτες της Νίκης σύμφωνα με τον Αντώνη Σωτρίνη.
Ο αρχηγός των κυανολεύκων, που κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και συνεχίζει κανονικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, θεωρεί πως ό,τι έλειπε από το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, ήταν μερικές περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ και το ανεβασμένο ηθικό. Εχοντας αποκτήσει πλέον και τα δυο, η κυανόλευκη ομάδα δείχνει έτοιμη να κατακτήσει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να δηλώνουν απολύτως αισιόδοξοι.
Ο Σωτρίνης, μιλώντας για την ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του, δήλωσε: «Αυτές τις ημέρες το τεχνικό τιμ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπήρχε και δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση και σε τομείς που ήμασταν πίσω, αλλά και χρειαζόταν να προσαρμοστούν καλύτερα οι νέοι παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή. Είχε πολύ πίεση στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και γι’ αυτό σήμερα έχουμε ρεπό. Από αύριο μπαίνουμε στην προετοιμασία για το παιχνίδι. Ηταν ευκαιρία να δουλέψουμε στις αδυναμίες που είχαμε και αυτό κάναμε».
Ο αρχηγός έδωσε το σύνθημα για τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Φωκικό και, όπως τόνισε, όπλο της Νίκης θα είναι η καλή ψυχολογία: «Σίγουρα είναι δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να επιστρέψουμε με το διπλό. Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος μας και γι’ αυτόν θα παλέψουμε, όπως άλλωστε κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε καλύτερη ψυχολογία και αυτό είναι που έχει αλλάξει σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Στα τελευταία ματς δεν έχουμε χάσει, ένα γεγονός πολύ θετικό για την ψυχολογία των συμπαικτών μου και τη δική μου. Πιστεύω ότι το ανεβασμένο ηθικό είναι κάτι που μας έλειπε και βάσει των καλών εμφανίσεων πλέον θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Μιλώντας για την ενίσχυση της ομάδας και τους νεοαποκτηθέντες ο Σωτρίνης εξέφρασε την άποψη ότι ήταν αναγκαίες οι μεταγραφές και πώς θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. «Δεν γινόταν να συνεχίσουμε με τόσους λίγους παίκτες στο ρόστερ. Είναι σίγουρο ότι όποιος παίκτης και να ερχόταν στην ομάδα, θα βοηθούσε σημαντικά. Δεν είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και πιστεύω ότι γρήγορα θα δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Είναι μια επιπλέον βοήθεια στους παλιούς, αλλά λύνει και τα χέρια του τεχνικού τιμ, αφού υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ. Ο μόνος που ίσως χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο είναι ο Μπονβίν, που βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση. Δεν θα αργήσει όμως και αυτός να συνέλθει και να δώσει στην ομάδα το καλύτερο που μπορεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου