ΤΟΠΙΚΑ

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

αναφορά-κ-παπανάτσιου-για-την-κυριακά-587777

Την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας με θέμα «Αναίρεση της κυριακάτικης λειτουργίας καταστημάτων στις 23/05/2021 και κατάργηση της κυριακάτικης λειτουργίας» κατέθεσε ως αναφορά προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Αν. Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου

Η Βουλευτής Μαγνησίας επισημαίνει πως ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Ν. Ιωνίας στην επιστολή του αναφέρει ότι η τελευταία και εσπευσμένη απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την οποία δύναται η λειτουργία καταστημάτων λιανεμπορίου στις 16 και 23 Μαΐου 2021, ημέρα Κυριακή δεν υπόκειται σε κανένα ισχύοντα νόμο και βρίσκει την πλειονότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας έντονα δυσαρεστημένη.

Η πρώην Υπουργός Οικονομικών ζητάει να εξεταστεί από τον κ. Υπουργό το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας, να αναιρεθεί η απόφαση για τη λειτουργία του λιανεμπορίου την Κυριακή 23η Μαΐου 2021 και να καταργηθεί η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων πέραν των θεμιτών εορταστικών περιόδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου