ΤΟΠΙΚΑ

Να περάσει από τη Νίκαια

να-περάσει-από-τη-νίκαια-851206

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα του Ιωνικού προετοιμάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που θα έχει στη διάθεσή του και τον Φαμπρίτσιο Ρομοντίνι. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν σήμερα και την αποστολή της κάρτας του Χουάν Μάρτιν Παρόντι.

Ετοιμάζεται για Ιωνικό
Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες μετρά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Από την μία οι ερυθρόλευκοι είχαν υποδεχθεί τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εκεί όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Στην Καρδίτσα η ομάδα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα, αλλά βέβαια δεν δέχτηκε κιόλας. Στο τελευταίο ματς, που διεξήχθη αυτή την φορά στο ΕΑΚ, αντίπαλος ήταν ο Ατρόμητος, με τον οποίο οι ερυθρόλευκοι ανεδείχθησαν επίσης ισόπαλοι. Η νίκη ήταν κάτι που ήθελαν πάρα πολύ, αλλά τελικά δεν συνοδεύτηκε με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα. Πλέον ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη Νίκαια, εκεί όπου την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό, με τον οποίο στο πρώτο γύρο ανεδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, όταν σκόρερ ήταν οι Γκαρσία και Γκονζάλες. Εκείνη η ισοπαλία ήταν η πρώτη από τις τρεις που σημειώθηκαν στο Πανθεσσαλικό, αφού μετά ακολούθησαν αυτές κόντρα σε Καστοριά και Πιερικό.
Για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό δεν θα είναι διαθέσιμος ο Αλέν Ραγκουέλ, με τον Γάλλο αμυντικό να έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, κάτι που τον ανάγκασε μάλιστα να δώσει τη θέση του στον Λεάντρο Αλβάρεζ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης της 20ης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Κάτι τέτοιο εξάλλου είχε συμβεί και στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κατερίνης, όταν τότε και πάλι ο Ραγκουέλ είχε αντικατασταθεί από τον Αλβάρεζ, ένα λεπτό όμως πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος. Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Ηλίας Ιωάννου, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας να έχει υποστεί επίσης διάστρεμμα αλλά ελαφριάς μορφής. Ο 30χρονος φορ των ερυθρόλευκων ακολουθεί
θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου η συμμετοχή του στην 21η αγωνιστική να θεωρείται βέβαιη. Εκτός αναμέτρησης όμως έχει τεθεί για ακόμη μία φορά ο Αργεντίνος Ράμι, που πιστεύεται πως θα είναι έτοιμος για την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Ηρθε η κάρτα του Ρομοντίνι
Στη διάθεση του Τζουζέπε Ματεράτσι αναμένεται να είναι για την Κυριακή και ο Φαμπρίτσιο Ρομοντίνι. Ο Ιταλός μέσος, εφόσον το επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας, θα μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια του συλλόγου. Μάλιστα από χθες η ομάδα έχει στα χέρια της και την μπλε κάρτα του Ιταλού. Σε αντίθεση με την περίπτωση του 32χρονου ποδοσφαιριστή, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν λάβει ακόμη στα χέρια τους την κάρτα του Χουάν Μάρτιν Παρόντι. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, μιας και η Συνομοσπονδία της Κολομβίας, όπου αγωνίζονταν ο Ουρουγουανός, φέρεται να έχει στείλει την κάρτα του στην ΕΠΟ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου