ΤΟΠΙΚΑ

Ετρεξαν για το ΕΕΕΕΚ Βόλου

ετρεξαν-για-το-εεεεκ-βόλου-58626

Φάκελο με χρήματα -προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την απόκτηση ιδιόκτητου λεωφορείου μεταφοράς των μαθητών του με αναπηρίες- παρέδωσαν χθες στο σχολείο τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Εν σώματι υγιεί» Βέροιας.

Η ομάδα δρομέων της Βέροιας συμμετείχε στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Η συμμετοχή των δρομέων ήταν αφιερωμένη στην προσπάθεια που κάνει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου να αποκτήσει δικό του λεωφορείο για την καθημερινή μεταφορά των μαθητών με αναπηρίες, ως ανταπόδοση της βοήθειας που ζητήθηκε στην οργάνωση, προώθηση και διεκπεραίωση του φιλικού φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Νίκης Βόλου και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδος Αστέγων.

Χθες το πρωί, στις εγκαταστάσεις του ΕΕΕΕΚ Βόλου, συναντηθήκανε με τη διευθύντρια του σχολείου κ. Γρηγορίου Φωτεινή και τη γεν. γραμματέα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου κ. Ιντζεσίλογλου Ρούλα, και παραδώσανε μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε από την ομάδα δρομέων, καθώς και το αναμνηστικό t-shirt που το σωματείο με τη βοήθεια των χορηγών του τύπωσε ειδικά για τον αγώνα. Τον φάκελο με τα χρήματα παρέδωσε στην κ. Ιντζεσίλογλου η πρόεδρος του «Εν Σώματι Υγιεί» κ. Γούσια Ευαγγελία και το αναμνηστικό μπλουζάκι παρέδωσε στην κ. Γρηγορίου, ο ιδρυτής και υπεύθυνος του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, που και ο ίδιος εργάζεται ως αναπληρωτής στην Ειδική Εκπαίδευση. Στη συνέχεια, η κ. Γρηγορίου τους ξενάγησε στους χώρους του σχολείου και τους ενημέρωσε για τις δράσεις των εργαστηρίων που λειτουργούν στο σχολείο για τους συνολικά 48 μαθητές που φοιτούν φέτος.

Η λίστα των 27 δρομέων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού:

ΑΪΝΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜΠΟΥΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΑΛΑΝΟΥΔΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ

ΓΟΥΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ

ΚΑΠΡΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΑΡΑΪΩΣΗΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΥΡΑΤΖΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ

ΜΕΝΕΞΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΤΟΥΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΡΟΡΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΠΟΥΖΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΤΟΥΣΚΟΦΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΤΣΕΛΝΙΚΟΥ ΑΝΝΑ

ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Χορηγοί της ομάδας δρομέων ήταν οι «Αστεράκια» Παιδότοπος – Εύοσμος, «ΕνΣυναίσθηση» Κέντρο Λογοθεραπείας Μπέκα Αθηνά – Βέροια και «Κουκουτέγου-Αναστασίου» Κέντρο Ξένων Γλωσσών – Βέροια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου