ΤΟΠΙΚΑ

Απολογιστική Ολομέλεια του Συλλόγου Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Πιλότος

απολογιστική-ολομέλεια-του-συλλόγου-586145

Μετά από μεγάλο διάστημα αποξένωσης, λόγω της πανδημίας, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Πιλότος, οι φίλοι του Συλλόγου και όσοι κατανοούν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται με στόχο την υγεία των νέων καλούνται σε απολογιστική Ολομέλεια, την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, στις 7 το απόγευμα στην αυλή του «Πιλότου», στην οδό Γ. Καρτάλη με 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ, στο Βόλο.

Όπως επισημαίνεται από την Διοίκηση του Συλλόγου, «Η πανδημία άφησε το δικό της στίγμα και σε όλη αυτή την δράση και είναι καιρός πλέον να την αφήσουμε σιγά – σιγά πίσω μας. Με προφύλαξη και προσοχή, ώστε όλοι να είμαστε υγιείς και να προσφέρουμε, ήρθε η ώρα να βρεθούμε από κοντά.

Η φυσική μας παρουσία είναι πλέον απαραίτητη και θα δώσει πνοή και ελπίδα για την συνέχεια. Αλλωστε το ΚΕΘΕΑ και τα θεραπευτικά του προγράμματα βρίσκονται ενώπιον νέων προκλήσεων και αλλαγών που προωθούνται και είναι καλό να γίνουμε όλοι κοινωνοί και να συμβάλλουμε με την δική μας εμπειρία και γνώση. Μόνο θετικά μπορεί να κριθεί η διάθεση για προσφορά σε μία διαχρονικά εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ και τους ανθρώπους που την στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια».

Θέμα εκτός από τον απολογισμό της πρώτης θητείας του Δ.Σ είναι και η προετοιμασία των εκλογών του Συλλόγου στο αμέσως προσεχές διάστημα. Οι εκλογές – όπως προβλέπει καταστατικό και νομοθεσία –γίνονται με όλες τις διαδικασίες και με πνεύμα συνεργασίας προς όλους τους ενεργούς πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν και να αναδείξουν ζητήματα δουλεύοντας ταυτόχρονα προτάσεις και λύσεις. Μέσα από ένα συλλογικό όργανο και πάντα με την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών των θεραπευτικών προγραμμάτων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν γίνονται κοινωνοί και αγωνιστές ενάντια στην μεγαλύτερη μάστιγα της νεολαίας μας, τα ναρκωτικά. Ένα τεράστιο πρόβλημα που αγγίζει ολοένα και περισσότερες οικογένειες.

«Συνεπώς, η παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη και λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών για το μέλλον του ΚΕΘΕΑ. Το διάστημα που προηγήθηκε υπήρξε ήδη μεγάλη κινητικότητα στο ζήτημα των επερχόμενων αλλαγών που προωθεί το Κράτος. Η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Μαυρογιαννάκη συμμετείχε στις μέχρι τώρα συζητήσεις και την Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωσή μας σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και τις προοπτικές του εγχειρήματος.

Η συμβολή σας είναι απαραίτητα για την διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου θέσεων και προτάσεων με στόχο πάντα την βελτίωση της λειτουργίας των ήδη πολύτιμων υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ.

Σημειώνεται ακόμη ότι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021. Η δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνεται με επικοινωνία στα παρακάτω τηλέφωνα: Μαυρογιαννάκη Κατερίνα 6972832298 και Γιακούλα Στέλλα 6037258385», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου