ΤΟΠΙΚΑ

Οι Βολιώτες χορεύουν στον πάγο!

οι-βολιώτες-χορεύουν-στον-πάγο-851206

Με τις σχολικές επιτροπές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Βόλου συναντήθηκε μετά από πρωτοβουλία του χθες ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης.
Ο δήμαρχος Βόλου μαζί με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου Κερασία Μπαρτζώκα, μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΔΗΤΕΒ Μιλτιάδη Ζιάκα, μοίρασαν στις σχολικές επιτροπές εκπτωτικές προσκλήσεις για τα παιδιά, προκειμένου να επισκεφτούν το Παγοδρόμιο που λειτουργεί στην πόλη μας μέχρι και τέλος Μαρτίου.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Βόλου, η λειτουργία του παγοδρομίου αποφασίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου και λειτουργεί με αφορμή τις γιορτές των Απόκρεω και μέχρι τέλος Μαρτίου.
Προσκλήσεις μοιράστηκαν χθες στις σχολικές επιτροπές του 8ου Γυμνασίου, του 4ου Λυκείου και του 10ου Γυμνασίου, στο 9ο Γυμνάσιο και το 6ο Λύκειο, στο 7ο και στο 4ο Γυμνάσιο καθώς και στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου.
Την επόμενη εβδομάδα θα μοιραστούν προσκλήσεις και σε άλλα σχολεία μέσω των σχολικών επιτροπών και των μαθητικών συμβουλίων.
Το παγοδρόμιο λειτουργεί στη νοτιοδυτική πλευρά της πλατείας Ρήγα Φεραίου με Παπαδιαμάντη.
Το παγοδρόμιο εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 750 τετραγωνικά, εκ των οποίων τα 500 τ.μ. είναι η πίστα οι διάδρομοι και τα υπόλοιπα διάφοροι λειτουργικοί χώροι.
Τα εκπτωτικά κουπόνια σε μισή τιμή δόθηκαν από την εταιρία που λειτουργεί το παγοδρόμιο ως προσφορά του Δήμου προς τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, με αρχικές τιμές χωρίς έκπτωση 8 ευρώ για τους μεγάλους και 6 ευρώ για τα μικρά παιδιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου