ΤΟΠΙΚΑ

Λήστεψε ζευγάρι Βολιωτών με το οποίο διασκέδαζε

λήστεψε-ζευγάρι-βολιωτών-με-το-οποίο-δ-584871

Αμεση κινητοποίηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και την ΟΠΚΕ

Επιτέθηκε σε ζευγάρι, με το οποίο διασκέδαζε και λήστεψε τη γυναίκα, ενώ χτύπησε τον φίλο της, που προσπάθησε να τον σταματήσει. Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της ΟΠΚΕ σε 30χρονο Βολιώτη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για ληστεία σε βάρος της γυναίκας, που είναι ηλικίας 27 ετών και για σωματικές βλάβες στον φίλο της, που είναι 30 ετών, μετά τη σύλληψη του δράστη, η οποία έγινε στις 3:00 χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τους παθόντες, το ζευγάρι διασκέδαζε σε κατάστημα στην Τ. Οικονομάκη, όταν γνώρισε τον 30χρονο και τον φίλο του και έκαναν παρέα.

Η βραδιά κυλούσε χαλαρά και όμορφα, όμως έκλεισαν τα μαγαζιά, λόγω του ωραρίου για την πανδημία, και αναζήτησε υπαίθριο χώρο για να συνεχίσει τη διασκέδαση.

Μετέβη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης με τον 30χρονο, καθώς ο φίλος του έφυγε, και συνέχισε να ψυχαγωγείται, ενώ σε κοντινό σημείο υπήρχαν και άλλες δύο κοπέλες.

Σε ανύποπτη χρονική στιγμή ο 30χρονος άρχισε να περιλούζει την κοπέλα με κρασί.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Πριν προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος της άρπαξε την τσάντα. Η νεαρή προσπάθησε να αντισταθεί, όμως ο δράστης τη χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο προκαλώντας της σωματικές βλάβες και τελικά της πήρε με τη βία την τσάντα, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον φίλο της κοπέλας, ηλικίας 30 ετών, που έσπευσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να ακινητοποιήσει τον δράστη, όμως εκείνος επιτέθηκε και σε αυτόν και του έριξε μπουνιές στο πρόσωπο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της ΟΠΚΕ ήταν αστραπιαία, όταν ενημερώθηκαν για τη ληστεία. Σε δέκα λεπτά της ώρας εντόπισαν τον 30χρονο, που προσπαθούσε να απομακρυνθεί και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και σήμερα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Οταν ρωτήθηκε, γιατί έκλεψε την τσάντα, φέρεται να απάντησε: «Ετσι, την πήρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν και να έχει προκαλέσει επεισόδια.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου