ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» στην 37χρονη φοροτεχνικό

τελευταίο-αντίο-στην-37χρονη-φοροτεχ-584810

Εχασε την άνιση μάχη με την επάρατο νόσο η Χρυσούλα Πατκίδη

Απέραντη θλίψη σκόρπισε χθες στον Βόλο το άγγελμα θανάτου της άτυχης 37χρονης Χρυσούλας Πατκίδη. Η γνωστή στην τοπική κοινωνία από την επαγγελματική της δράση φοροτεχνικός έχασε την άνιση μάχη με την επάρατο νόσο και κατέληξε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν.

Δυστυχώς, ταλαιπωρούταν με σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και αρκετό καιρό. Η απώλεια βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους, ενώ προκάλεσε λύπη στους φοροτεχνικούς της πόλης.

Η Χρυσούλα Πατκίδη διατηρούσε λογιστικό γραφείο στον κέντρο του Βόλου επί σειρά ετών.

Ηταν μέλος του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μαγνησίας και έχαιρε της εκτίμησης για την επιστημονική της κατάρτιση και τη συναδέλφικότητά της.

Ηταν μητέρα παιδιού ηλικίας μόλις 7 ετών. Κατέλιπε την κορούλα της, τον σύζυγό της και τους γονείς της, που διατηρούν κεντρικό πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Βόλο.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 22 Μαΐου στις 11:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο Βόλου «Κούκος».

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μαγνησίας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 37χρονης και τη μητέρα της, Μένη Στράκα, εκφράζει και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πρακτόρων Μαγνησίας, που αποφάσισε αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τα λόγια είναι πολύ μικρά για να απαλύνουν τον πόνο των οικείων της», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου