ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σήμερα η εκδήλωση του Κ. Μαραβέγια στην Σκιάθο για το Παρατηρητήριο Τουρισμού Β. Σποράδων

σήμερα-η-εκδήλωση-του-κ-μαραβέγια-στην-584714

Εκδήλωση για την παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού στις Βόρειες Σποράδες, διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 22 Μαΐου στην Σκιάθο, από τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, με συνδιοργανωτές τους Δήμους Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σκιάθου και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου.

Η δημιουργία του Παρατηρητηρίου αποτελεί μια πρωτοβουλία του κ. Μαραβέγια που υλοποιείται από μέλη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την καθοδήγηση των κ. Ευστάθιου Βελησσαρίου και κ. Θωμά Πούλιου. Κοινή είναι η άποψη πως το Παρατηρητήριο μπορεί να συμβάλει στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των νησιών, ως ένας μηχανισμός συγκέντρωσης και παρακολούθησης δεδομένων τα οποία θα αξιολογούνται πριν τη λήψη των στρατηγικών αποφάσεων, από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, στο Μπούρτζι, σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες λόγω της πανδημίας, ενώ λόγω της περιορισμένης δυνατότητας παρακολούθησης δια ζώσης από τους ενδιαφερομένους, οι διοργανωτές προέβλεψαν αυτό να γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom. Επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από το Skiathoslife.gr. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο δημοσιογράφος Νίκος Τζούμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου