ΤΟΠΙΚΑ

Στο συνέδριο για τα υδατοδρόμια ο Νίκος Ντίτορας

στο-συνέδριο-για-τα-υδατοδρόμια-ο-νίκο-583946

Στο 1ο διεθνές συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα- Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια», που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, συμμετείχε ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας.

Στο συνέδριο εξετάσθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των υδατοδρομίων, τη συνέργεια κρουαζιέρας -υδροπλάνου, τη συμμετοχή των ως άνω στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος, την επιχειρησιακή εκμετάλλευση των υδροπλάνων στην έρευνα και διάσωση, τη συμβολή των υδροπλάνων στην προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των αερομεταφορών και τέλος την επιχειρηματικότητα και απασχόληση σε κρουαζιέρα – υδατοδρόμια.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν ο γενικός γραμματέας Υποδομών κ. Γεώργιος Δέδες, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης και η γενική γραμματέας Τουρισμού κ. Γεωργία Καραστάθη, με τους οποίους ο συντονιστής συζήτησε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΑποκεντρωμένηςΔιοίκησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου