ΤΟΠΙΚΑ

Συμβουλευτικό Κέντρο στη La petite Cantine στο Βόλο

συμβουλευτικό-κέντρο-στη-la-petite-cantine-στο-βόλο-583389

Καθώς οι ανάγκες στον τομέα παροχής ψυχολογικής στήριξης αυξάνονται, το Συμβουλευτικό Κέντρο της La petite Cantine αποτελεί μια ειδική υπηρεσία και πρωτοπόρο κίνηση ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου εξαιρετικά προσαρμοσμένου στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Τα κοινωνικά προβλήματα που γεννούνται, η έλλειψη υποστηρικτικού περιβάλλοντος και το αίσθημα της εξάντλησης που προέρχεται από τη συσσωρευμένη πίεση της καθημερινότητάς μας πια, οδηγούν τον άνθρωπο πολλές φορές σε αδιέξοδο και συναισθηματική κόπωση.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο της La petite Cantine, στελεχώθηκε από ομάδα επαγγελματιών Ψυχοθεραπευτών και έχει ως σκοπό τη διασφάλιση της καλής ψυχικής υγειάς, της προσωπικής ευημερίας και της προσωπικής ανάπτυξης, βοηθώντας να αντιμετωπιστούν έννοιες συναισθηματικές, κοινωνικές, προσωπικές, μαθησιακές…

Το Κέντρο βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο και μέσα από παρεμβάσεις συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, στοχεύει στην ενδυνάμωσή του, ώστε να αναλάβει δράση προς επίλυση των δυσκολιών του, αξιοποιώντας τις εσωτερικές του δυνάμεις και τις πηγές των ομάδων. Έτσι, σιγά-σιγά το άτομο προχωρά, παρακινούμενο από πνεύμα ελπίδας και αισιοδοξίας και μέσα από μικρά επιτεύγματα, επαναπροσδιορίζει τις συνθήκες ζωής του σε μία διαδρομή όπου κοιτώντας κατάματα τον εαυτό του, αλλάζει τα πάντα γύρω του.

Στοιχεία Επικοινωνίας Συμβουλευτικού Κέντρου La petite Cantine (Πυράσσου 12 – Παλαιά Βόλου, έναντι Καμάρων): Φαίδρα Παπαναστασίου MSc, Ειδικευμένη Παιδοψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων, 6972255088, 2421037109- Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Κέντρου της La petite Cantine. Άρτεμις Κεχαγιά, Ειδικευμένη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, 6972255091, 2421037109.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου