ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα απολογείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για ληστεία στον Βόλο

σήμερα-απολογείται-ο-30χρονος-κατηγορο-583112

Σήμερα Δευτέρα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, θα απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Βόλου, ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία ζευγαριού.

Σε βάρος του, από την Εισαγγελία Βόλου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για έργω εξύβριση. Συνελήφθη μετά τη ληστεία ζευγαριού, με το οποίο συνδιασκέδαζε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο του Βόλου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται ότι πήρε την τσάντα της γυναίκας ηλικίας 27 ετών για να την πικάρει, επειδή είχε θυμώσει που μάλωσε με τον φίλο της.

Είπε ότι τον φίλο της, με τον οποίο είναι συνομήλικοι, γνωρίζονται από το δημοτικό, ξέρει πού είναι το σπίτι του και είχε σκοπό να επιστρέψει την τσάντα.

Υποστήριξε ότι η κοπέλα τραυματίστηκε ενώ μάλωναν σε κατάστασης μέθης και όχι επειδή τη χτύπησε για να της αρπάξει την τσάντα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι χτύπησε τον 30χρονο και υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε από τη φίλη του νωρίτερα το βράδυ έξω από καφέ – μπαρ.

Ο ίδιος λέει ότι όταν αντελήφθη την παρουσία αστυνομικών κοντά στο σπίτι του, παραδόθηκε ο ίδιος αυτοβούλως και έδωσε στους αστυνομικούς την τσάντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου