ΤΟΠΙΚΑ

Αρωμα γυναίκας στον επαγγελματικό σύνδεσμο Αγριάς

αρωμα-γυναίκας-στον-επαγγελματικό-σύ-582817

Νέα πρόεδρος εξελέγη η κ. Ξανθή Ματσούκα

Αρωμα γυναίκας στο Σύνδεσμο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αγριάς. Η Ξανθή Ματσούκα, αναδείχθηκε νέα Πρόεδρος του συνδέσμου, μετά τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο πρόσφατα συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η ιδιοκτήτρια μηχανουργείου και υποκαταστήματος με γεωργικά μηχανήματα στην Αγριά, Ξανθή Ματσούκα, αναλαμβάνει το… τιμόνι του συνδέσμου σε ηλικία μόλις 27 ετών και έρχεται να σηματοδοτήσει την ανανέωση στον επαγγελματικό κλάδο στην Αγριά.

Ηδη με την ανάληψη των καθηκόντων της αποφάσισε να προσεγγίσει τα μέλη κάθε κλάδου επαγγελματιών ξεχωριστά, προκειμένου να καταγραφτούν οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα του κάθε χώρου. Προβλήματα που επιδεινώθηκαν μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, που άγγιξε όλους τους κλάδους, ακόμη και στην τουριστική Αγριά.

«Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η μελέτη και η προάσπιση των οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των επαγγελματιών στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου», αναφέρει η κ. Ματσούκα, η οποία παράλληλα στέλνει μήνυμα υποστήριξης της τοπικής αγοράς: «Στηρίζοντας την αγορά της Αγριάς, στηρίζουμε τον τόπο μας».

Σημειώνεται ότι η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επαγγελματικών και Βιοτεχνών Αγριάς είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Ξανθή Ματσούκα
  • Αντιπρόεδρος: Ιδομενέας Κασσαβέτης
  • Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Πετρίδης
  • Ταμίας: Κωνσταντίνος Ζιαμπάς
  • Μέλη: Λιν Ζαχοπούλου, Δημήτρης Στέλλος και Αθανάσιος Κωτσόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου