ΤΟΠΙΚΑ

Νέες δημοτικές οργανώσεις

νέες-δημοτικές-οργανώσεις-582266

Mε σύνθημα «συμμετέχουμε, έχουμε ρόλο» σήμερα στήνονται κάλπες για τη Ν.Δ στη Μαγνησία για την εκλογή των νέων Δημοτικών οργανώσεων του κόμματος.

Οι εκλογές θα γίνουν ανά καλλικρατικό δήμο καθώς πλέον οι Δημοτικές οργανώσεις λειτουργούν ανά Δήμο με το ενδιαφέρον όλων να εστιάζεται στη Δημοτική Οργάνωση Βόλου όπου για την προεδρία είναι τέσσερις οι υποψήφιοι οι Αργυρίου Αφροδίτη, Ζέρβας Ανδρέας, Ζουμπούλης Θεόδωρος και Σπανομήτρου Κυρατσώ (Κέρσα), κατά αλφαβητική σειρά.

Κάλπες θα στηθούν σε όλους τους Δήμους εκτός από Σκόπελο και Αλόννησο όπου δεν κατέστη δυνατό να συγκροτηθούν ψηφοδέλτια.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 10:00, ενώ η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα. Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Βόλου η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας στο Βόλο για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Αλμυρού, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης στον Αλμυρό, για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Ζαγοράς – Μουρεσίου, στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα στο Ανήλιο. Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Νοτίου Πηλίου στην αίθουσα ΚΕΓΕ στην Αργαλαστή, για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Ρήγα Φεραίου στην αίθουσα ΚΕΠ στο Βελεστίνο και για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου στην αίθουσα ΚΑΠΗ.

Επίσης, θα στηθούν κάλπες και στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους (Δημοτικές Ενότητες), στους οποίους θα ψηφίσουν όμως, μόνο τα Μέλη αυτών όπως στη Δημοτική Ενότητα Αγριάς στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «VALIS» στην Αγριά, στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδας, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στα Άνω Λεχώνια, στη Δημοτική Ενότητα Ν. Αγχιάλου στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στη Ν. Αγχίαλο, στη Δημοτική Ενότητα Πτελεού στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στον Πτελεό. Επίσης στη Δημοτική Ενότητα Σούρπης στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής στη Σούρπη και στη Δημοτική Ενότητα Μηλεών, στην αίθουσα του ΚΕΠ στα Καλά Νερά.

Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να θέσουν ένα (1) σταυρό για την εκλογή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο και έως τρεις (3) σταυρούς για την εκλογή των Μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε.

Το κάθε Μέλος θα πρέπει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου