ΤΟΠΙΚΑ

Eθελοντική αιμοδοσία στη δημοτική ενότητα Ιωλκού

eθελοντική-αιμοδοσία-στη-δημοτική-ενό-582068

Η Δημοτική Ενότητα Ιωλκού Δήμου Βόλου στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5:30 μ.μ.-7:30 μ.μ. στις Αηδονοφωλιές όπου θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοληψίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Η Δημοτική Ενότητα Ιωλκού (πρώην Δήμος Ιωλκού) διατηρεί Τράπεζα Αίματος εδώ και πολλά χρόνια χάρις στην ευαισθησία κάποιων δημοτών – εθελοντών αιμοδοτών, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και προσφέρουν αίμα όταν τους ζητηθεί. Στη Δημοτική μας Ενότητα το κάλεσμα αυτό γίνεται δύο φορές το χρόνο -Άνοιξη και Φθινόπωρο- και απευθύνεται σε υγιή άτομα ηλικίας 18-62 ετών. Το αίμα που συγκεντρώνεται είναι στη διάθεση των αιμοδοτών και των οικείων τους όταν το χρειαστούν. Όσες φιάλες έχουν κατατεθεί στο όνομά τους, τόσες φιάλες μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Αυτό τους παρέχει μια ασφάλεια για κάθε περίπτωση που μπορεί να τις χρειαστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού, στο τηλέφωνο (24210) 41111, στην κα. Νικολέτα Τσαμάνδουρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου