ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική διάκριση για το ΙΕΚ Δήμητρα

σημαντική-διάκριση-για-το-ιεκ-δήμητρα-581956

Χαρακτηρίστηκε ως «Ecole de Gastronomie» και προσκλήθηκε στη δεξίωση της Γαλλικής Πρεσβείας

Σημαντική διάκριση απέσπασε το IEK Δήμητρα, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «Ecole de Gastronomie», στο πλαίσιο της δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας για την προώθηση της γαλλικής γαστρονομίας Goût de France – Good France, Mazichef και προσκλήθηκε στη δεξίωση που δόθηκε από την Πρεσβεία την περασμένη Δευτέρα.

Αντιπροσωπεία του ΙΕΚ Δήμητρα, αποτελούμενη από τον υπεύθυνο σπουδών κ. Λευτέρη Μόσχη και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ chef Νίκο Γκονέλα, Κώστα Βράκα και Χάρη Παπαλίτσα, παραβρέθηκε στη δεξίωση για το Goût de France και ψήφισε για το καλύτερο ελληνικό εκλέρ.

Παράλληλα είχε εκτεταμένη συνομιλία τόσο με τον Γάλλο πρέσβη και τον chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean – Marie Hoffmann, όσο και με τον διάσημο Γάλλο chef Arnaud Bignon, τον chef pâtissier Δημήτρη Χρονόπουλο (κριτή στο Bake Off Greece), αλλά και τη γνωστή Ελληνίδα chef de cuisine Ντίνα Νικολάου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 18.00, που θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της τουριστικής ακαδημίας (EcoledeTourisme/Gastronomie) του ΙΕΚ Δήμητρα στη Λάρισα, θα παρευρεθούν ως εκπρόσωποι των γαστρονομικών δράσεων της Γαλλικής Πρεσβείας.

Η τουριστική ακαδημία (EcoledeTourisme/Gastronomie) του ΙΕΚ Δήμητρα παρέχει υψηλού επιπέδου σπουδές από καταξιωμένους εκπαιδευτές σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια εστίασης (μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής) και ένα πλήρως «προσομοιωμένο» περιβάλλον ξενοδοχείου (με εργαστήρια υποδοχής/reception και οροφοκομίας). Τα παραπάνω εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους αποφοίτους της τουριστικής ακαδημίας του IEK Δήμητρα και τους βοηθούν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες θέσεις εργασίας σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και κορυφαίες επισιτιστικές επιχειρήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου