ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφια με το συνδυασμό του Αχ. Μπέου η Σταυρούλα Σπύρου

υποψήφια-με-το-συνδυασμό-του-αχ-μπέου-η-580617

«Η αγάπη μου για τον τόπο μου, μου επιβάλλει να αναμειχθώ στα κοινά», δηλώνει η νεαρή επαγγελματίας Την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική», με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, ανακοινώνει η νεαρή επαγγελματίας Σταυρούλα Σπύρου.

Στη δήλωσή της η Σταρούλα Σπύρου, αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια είδα την πόλη μου να αλλάζει και τον Αχιλλέα Μπέο να επιτελεί ένα σπουδαίο και πρωτόγνωρο έργο. Η αγάπη μου για τον τόπο μου, μου επιβάλλει να αναμειχθώ στα κοινά και ως εκ τούτου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η υποψηφιότητα μου με τον Δήμαρχο Βόλου ώστε να συνεισφέρω και εγώ από το δικό μου μετερίζι στην προσπάθεια που γίνεται να καταστεί ο Βόλος μια πανέμορφη, λειτουργική, ευρωπαϊκή πόλη.

Ως νέα μητέρα και επαγγελματίας έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά, να αγωνίζομαι και να θέτω υψηλούς στόχους και το ίδιο επιθυμώ να κάνω και τώρα για τον Βόλο που αγαπάμε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό νέοι άνθρωποι γεμάτοι όρεξη να ασχολούνται με τα κοινά και να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.Ο Βόλος έχει Δήμαρχο και όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για ένα καλύτερο αύριο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου