ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση των αποφοίτων Παιδοπόλεων

συνάντηση-των-αποφοίτων-παιδοπόλεων-579110

Παιδοπολίτης της χρονιάς θα ανακηρυχτεί ο Αρεοπαγίτης Θωμάς Γκατζογιάννης, ο οποίος είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια συνάντηση των αποφοίτων παιδοπόλεων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, από το Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων, στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «Αγία Σοφία» , στην Αγριά.

Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε από το 2010 και έκτοτε συνδυάζετε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την απονομή αυτού του εξαιρετικά τιμητικού τίτλου σε κάποιον από τους Απόφοιτους των Παιδοπόλεων, που με την στάση του συνέβαλε στη διατήρηση της άριστης εικόνας που η κοινωνία έχει διαμορφώσει για τα «παιδιά» που φιλοξενήθηκαν διαχρονικά στις Παιδοπόλεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στην συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου 2016 , ομόφωνα επέλεξε τον Θωμά Γκατζογιάννη, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο, προήχθη από Πρόεδρος Εφετών στο βαθμό του Αρεοπαγίτη. Ο τιμώμενος, είναι Απόφοιτος της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», που είναι στην Αγριά.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη, ενώ η απονομή του τιμητικού αυτού τίτλου θα γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα, σε σημαντική εκδήλωση με την συνεργασία και του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, όπου ο τιμώμενος Αρεοπαγίτης θα αναπτύξει ενδιαφέρουσα εισήγηση.

Η φετινή συνάντηση, πραγματοποιείται σε έναν εξαιρετικά σημαντικό σταθμό για τον Σύλλογο Αποφοίτων Παιδοπόλεων που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας.

Η φετινή εκδήλωση κοπής της πίτας περιλαμβάνει επίσης μουσικό πρόγραμμα , που επιμελήθηκε, ο φίλος των Παιδοπολιτών, μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο ίδιος θα είναι στο πιάνο με τον Θωμά Σκοτίδα στο τραγούδι, ενώ θα τους πλαισιώσουν οι απόφοιτοι Παύλος Μαντζαφλέρης και Χρίστος Μοχλούλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου