ΤΟΠΙΚΑ

Με Αλέξη Τσίπρα η συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο

με-αλέξη-τσίπρα-η-συγκέντρωση-συριζα-σ-851206

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ θα είναι ο ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο εν όψει ευρωεκλογών.
Το επιτελείο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβιβάσει στην Κουμουνδούρου το αίτημα και όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα επισκεφτεί το Βόλο και θα μιλήσει στην παραλία την Πέμπτη 28 Μαΐου, όπου έχει προγραμματιστεί η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του φορέα.
“Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ευρωεκλογές να είναι εκλογές ελπίδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό είναι το μήνυμα που καθημερινά περνούν τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, που περιοδεύουν ανά τη Μαγνησία.
Κλιμάκιο μελών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Μαγνησίας πραγματοποίησε χθες περιοδεία στο Βελεστίνο, μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τους κατοίκους της περιοχής για τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Αντίστοιχη περιοδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην Νέα Αγχίαλο και αύριο το πρωί στην Αγριά. Επίσης κλιμάκιο μελών του τμήματος Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας διένειμε σε εργοστάσια της Α΄ Βιομηχανικής Περιοχής (ΙΜΑΝΤΑΣ, ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ,ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ) ανακοίνωση με τις θέσεις του για την οικονομική κρίση, την επίθεση που διεξάγεται και στην περιοχή μας σε βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων (απολύσεις, διαθεσιμότητες, αναγκαστικές αργίες κ.λ.π.) και την επιτακτική αναγκαιότητα για την αντεπίθεση του εργατικού κινήματος, έτσι ώστε την κρίση να πληρώσει το κεφάλαιο και όχι οι εργαζόμενοι.

Επίθεση στο Υπουργείο
Αγροτικής Ανάπτυξης

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κάνει λόγο για “χαράτσι που επιβλήθηκε από την ΠΑΣΕΓΕΣ στους αγρότες”, με αφορμή το ποσό που πρέπει να καταβάλουν οι παραγωγοί, ως κόστος ενεργοποίησης των δικαιωμάτων τους, συνιστά απαράδεκτη κοινωνική πρόκληση, τη στιγμή που είναι σε όλους γνωστή η τραγική οικονομική θέση της πλειονότητας των Ελλήνων γεωργών και η καταρράκωση του εισοδήματός τους.
“Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, παράλληλα όμως πιστεύουμε πως οι Διοικήσεις των κατά τόπους ΕΑΣ δεν είναι άμοιρες ευθυνών. Σε καμία περίπτωση, και παρά την ασυνέπεια του Υπουργείου, δεν έπρεπε να εξαναγκάσουν τους αγρότες στην καταβολή αυτού του χαρατσιού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου