ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Σας γνωστοποιούμε δυο ειδήσεις φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους. Πρώτον, στη χθεσινή ηγετική εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά παρέστησαν πάνω από 70 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Δεύτερον, στο Ακρωτήρι Χανίων συνελήφθη ολόκληρη οικογένεια να επιδίδεται σε τελετές μαύρης μαγείας και ιδιαίτερα σε βουντού.

Ο μόνος που ζήτησε συγνώμη τα τελευταία χρόνια για μια αποτυχία του ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Οι υπόλοιποι και κυρίως οι πολιτικοί πιστεύουν βαθύτατα ότι έχουν να επιδείξουν μόνο επιτυχίες.

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος ταξίδεψε στο ίδιο αεροπλάνο με το νεαρό που νόσησε από τη νέα γρίπη, δεν έπαθε τίποτα ο ίδιος. Προφανώς υποσχέθηκε στον ιό ότι θα τον προσλάβει ως νοσηλευτή σε νοσοκομείο. Το λέει σ΄ όλους. Κι έτσι τη γλύτωσε.

Η εξυγίανση του ΟΣΕ προχωράει και… η αρρώστια των εργαζομένων στον Οργανισμό καλπάζει. Μισθωτή εφεδρεία είναι το νέο κόλπο. Μήπως γίνεται να θεσπίσουν και για μας κάποια μισθωτή υπνηλία κι ας μας στέλνουν τα μισά, όχι το 70%.

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας μιλάει ο Καραμανλής στις 23 Μαΐου. Προφανώς οι σύμβουλοί του δεν τον ενημέρωσαν ότι η Λάρισα ακριβώς δίπλα διαθέτει και τη σαφώς μικρότερη πλατεία Ταχυδρομείου, όπως επίσης κι ένα Κλειστό Γυμναστήριο στη Νεάπολη.

Αδικο το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα, διαπίστωσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου. Καλώς τον κι ας άργησε…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου