ΤΟΠΙΚΑ

Ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Μηλίνα η μετακίνηση υπαλλήλου

ξεσήκωσε-αντιδράσεις-στη-μηλίνα-η-μετ-578503

Τριακόσιες πενήντα μία υπογραφές διαμαρτυρίας συγκεντρώθηκαν από Μηλινιώτες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας Δήμου Νοτίου Πηλίου κ. Σταμάτης Βακούλας, σχετικά με τη μετακίνηση δημοτικής υπαλλήλου από το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μηλίνας στην Αργαλαστή.

«Η μετακίνηση της Υπαλλήλου από το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μηλίνας στην Αργαλαστή, ξεσήκωσε τους Μηλινιώτες που έβαλαν 351 υπογραφές διαμαρτυρίας. Ο κ. Φορτούνας θύμωσε και ευθέως απείλησε με πειθαρχικό έλεγχο, τον Πρόεδρο (που εκλέχθηκε με το συνδυασμό του), τους Τοπικούς Συμβούλους και την Υπάλληλο, με έγγραφο που διέταξε να αναρτηθεί στους Πίνακες Ανακοινώσεων του Δήμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βακούλας.

Επίσης, ο κ. Βακούλαςεπισημαίνει ότι σε επερώτησή του για το θέμα της μετακίνησης υπαλλήλου, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «βγήκε εκτός εαυτού».

Χαρακτηριστικά ο κ. Βακούλας στην ανακοίνωση σημειώνει: «Δεν τιμούν τον κ. Φορτούνα, υπάλληλο καριέρας, τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στους Δημότες και προπάντων απέναντι στον Πρόεδρό του, που κατηγόρησε ότι ’πηδούσε μάντρες’ για να πάρει τις υπογραφές των Κατοίκων. Οι προσβλητικές εκφράσεις των συμβούλων της Πλειοψηφίας και η όλη συμπεριφορά του κ. Φορτούνα προς το σύνολο της Αντιπολίτευσης, ανάγκασαν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει τη Συνεδρίαση. Στο σημείο αυτό απεχώρησε η Αντιπολίτευση. Όμως η συνέχεια ήταν ακόμη ‘πιο ενδιαφέρουσα’. Δεν ψήφισαν τον Προϋπολογισμό δύο Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας (κ.κ. Πασιάς και Λεγαντής) και ο κ. Παπαδημητρίου (Αντιδήμαρχος Οικονομικών) απεχώρησε από τη Συνεδρίαση. Φαίνεται ότι δεν είναι αρεστή ‘η διαχείριση του χρήματος’ από τον κ. Παπαδημητρίου, στους Συμβούλους της Πλειοψηφίας. Πρώτα ‘παραίτησαν’ την κα. Ζούζουλα, μετά τον κ. Παπαμαρκάκη και τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας. Έπειτα ακολούθησε το επεισόδιο με τον κ. Αναγνώστου, που ακόμη κανείς δεν έχει καταλάβει κανείς αν ισχύει η τότε παραίτησή του και τώρα είχε σειρά ο κ. Λεγαντής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι είναι στα κάγκελα. Δεν ολοκληρώνεται καλά η θητεία του κ. Φορτούνα και επιβεβαιώνονται οι ψίθυροι ότι δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει θητεία με όλους τους Συμβούλους του», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Βακούλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου