ΤΟΠΙΚΑ

Απολογισμός για το χθες και τα σχέδια για το αύριο

απολογισμός-για-το-χθες-και-τα-σχέδια-γ-851206

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης θα δώσει σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η συνέντευξη που θα είναι αποκλειστικά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα ξεκινήσει στις 12 μ. και θα περιλαμβάνει τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε. Βέβαια οι δημοσιογράφοι θα θελήσουν να μάθουν και για τις επόμενες κινήσεις και τα σχέδια για το άμεσο μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται ο Αχιλλέας Μπέος να ανακοινώσει και κάποια νέα μεταγραφή.
Αλλωστε αρκετά θέματα ενίσχυσης βρίσκονται ανοιχτά τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ερυθρόλευκο σωματείο. Ετσι απ’ όλες τις πλευρές η σημερινή συνέντευξη Τύπου του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τα ονόματα των υποψηφίων να φορέσουν την ερυθρόλευκοι φανέλα ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν να ακούγονται είναι αρκετά. Χθες προστέθηκαν ακόμη δύο στη λίστα που υπάρχει και στους παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.
Η υπόθεση του Δημήτρη Αρβανίτη από τον ΟΦΗ θεωρείται σχεδόν τελειωμένη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του. Επίσης ο Χέρες βρίσκεται στο στόχαστρο, ωστόσο φέρεται να έχει και πρόταση από την Κύπρο την οποία και εξετάζει, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθει δανεικός από τον Ηρακλή ο 20χρονος αμυντικός Νίκος Ψυχογιός, παίκτης που είδε ο Σάκης Τσιώλης στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Γηραιό. Επίσης ακούστηκαν τα ονόματα του έμπειρου μέσου Κ. Κιάσσου και του Μουσταφά Καμάλ. Ο δεύτερος έπαιζε στην Βέροια το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν και συνέχισε στο Παραλίμνι της Κύπρου.
Παράλληλα ο Τάκης Γιαννόπουλος ενημέρωσε τον Αχιλλέα Μπέο και τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το ταξίδι του στην Αργεντινή. Ο Γιαννόπουλος παρακολούθησε από κοντά δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο και ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο και τον τεχνικό της ομάδας.
Περισσότερα για τις εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα ίσως γίνουν γνωστά στη σημερινή συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου.

ΤΣΙΩΛΗΣ: «Προϋποθέσεις για να ανέβουμε κατηγορία»
Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης μίλησε χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα» για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό που μεταξύ άλλων δήλωσε ήταν ότι προτίμησε τον Ολυμπιακό, επειδή μπορούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Για τη νέα του ομάδα τόνισε: «Οι συνομιλίες που είχα με κάποιες άλλες ομάδες δεν περπάτησαν. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την ομάδα, τον κόσμο και ένα μπάτζετ που με έκαναν να αποφασίσω να βρεθώ εκεί. Οταν κάνεις μία καινούργια ομάδα, πρέπει να ξέρουν οι παίκτες τι ακριβώς θέλεις. Ο λόγος που αποφάσισα να βρεθώ σ’ αυτή την ομάδα είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε να ανέβουμε κατηγορία».
Για το επίπεδο της δεύτερης εθνικής: «Για την Β’ Εθνική πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος ήταν το πρώτο φαβορί για να ανέβει φέτος, αλλά πλέον δεν πιστεύω ότι υπάρχει ομάδα σίγουρα να ανέβει. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετές ομάδες με πολύ καλούς προπονητές, όπως ο Κατσαβάκης στον Πιερικό, ο Πεντράθα στον Πανσερραϊκό».
Για την προπονητική καριέρα: «Το πιο σημαντικό σε ένα προπονητή είναι η προσωπικότητα και το τι έχεις βιώσει. Εγώ ξεκίνησα από την Δ’ Εθνική, πέρασα όλα τα στάδια και δούλεψα στη Σούπερ Λιγκ, όπου υπάρχουν 2-3 Ελληνες προπονητές. Αρα πρέπει να πάμε κάπου για να δουλέψουμε. Πρέπει να βγάζω ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, αν θέλω να είμαι στην πρώτη κατηγορία».
Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ ανέφερε: «Φέτος είχαμε ένα πρωτάθλημα ανακατεμένο και χωρίς ρυθμό. Πλην του Ολυμπιακού όλες οι ομάδες προχωρούσαν σε αρκετές αλλαγές. Στο δεύτερο γύρο υπήρχε η πίεση σε αρκετές ομάδες. Ηταν ένα πρωτάθλημα που δεν θα θυμόμαστε πολλά. Ελπίζω του χρόνου που τα έσοδα είναι περισσότερα να δούμε κάτι καλύτερο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου