ΤΟΠΙΚΑ

Υποψηφιότητα με τον Αχιλλέα Μπέο θέτει η Γεωργία Τοκαλή – Μποντού

υποψηφιότητα-με-τον-αχιλλέα-μπέο-θέτε-577366

«Συνεχίζουμε δυναμικά σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα χωρίς ψέματα και μιζέρια», δηλώνει

Την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας στον Δήμο Βόλου, Γεωργία (Γιούλη) Τοκαλή – Μποντού.

«Και συνεχίζουμε το ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέογια να ολοκληρώσουμε έργα, να ξεκινήσουμε καινούργια, για να δημιουργήσουμε τον Δήμο Βόλου των ονείρων μας», αναφέρει στη δήλωση υποψηφιότητας η κ. Τοκαλή – Μποντού και συνεχίζει:

«Ταράξαμε τα νερά της τοπικής αυτοδιοίκησης,γιατί μιλήσαμε με αλήθειες, τοποθετήσαμε όλους τους πολίτες στο επίκεντρο και τα έργα που έγιναν και βρίσκονται σε εξέλιξη είναι αδιαμφισβήτητοι μάρτυρες. Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνώση,επικοινωνία με τους πολίτες,σκληρή δουλειά,συνεργασία, ειλικρίνεια. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ο επικεφαλής, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέα Μπέος, που εμπνέει με την αποφασιστικότητά του, τον δυναμισμό του, την ισχυρή θέληση, την διοικητική του ικανότητα, το αίσθημα εμπιστοσύνης. Κοντά του έμαθα πολλά και συνεχίζω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, γιατί θέλω να προσφέρω και να συνεισφέρω,γιατί πιστεύω στην ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση, όπου όλοι οι δημότες μπαίνουν πάνω από τα κόμματα, γιατί το έργο της επόμενης θητείας ως συνέχεια της τωρινής θα έχει ακόμη περισσότερα αποτελέσματα σ όλο το Δήμο Βόλου με όλα όσα εξελίσσονται.

Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο, το αίσθημα περηφάνιας για όσα έγιναν και την ικανοποίηση για όσα έρχονται, συνεχίζουμε δυναμικά σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα χωρίς ψέματα και μιζέρια. Δεν μας ταιριάζουν. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί το χαμόγελο των συνδημοτών μας και ο θαυμασμός των επισκεπτών για μια πόλη πρότυπο πλέον σε όλη την Ελλάδα. Μια πόλη ζωντανή που ξεχωρίζει κάθε εποχή του χρόνου και μας καλεί να την υπηρετήσουμε με αγάπη και υπευθυνότητα!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου