ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αχιλλοπούλειο ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Σταύρος Παπαγεωργίου

στο-αχιλλοπούλειο-ο-υποδιοικητής-της-5-577237

Επί τάπητος τα θέματα ψυχικής υγείας και ο συντονισμός δράσεων όλων των δομών

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου επισκέφτηκε χθες ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Σταύρος Παπαγεωργίου μαζί με τον διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθηγητή Νίκο Χριστοδούλου.

Είχαν συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Ντόκο, τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Ηλία Καραμέτο και τον διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής Κων. Ασπραδάκη, όπου συζήτησαν γενικότερα για θέματα Ψυχικής Υγείας και για καλύτερο συντονισμό των αντίστοιχων δομών της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ακολούθως επισκέφθηκαν την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και είχαν συζήτηση με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το mega εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου, συνομίλησε με το προσωπικό και τους συνεχάρη για την άψογη οργάνωση, λειτουργία και την άμεση εξυπηρέτηση των εμβολιαζόμενων.

Επίσης ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, την Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και τα εξωτερικά Ιατρεία. Όπως ενημερώνει η διοίκηση σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε εντυπωσιασμένος από την λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Νοσοκομείου και αποχώρησε αρκετά ικανοποιημένος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου