ΤΟΠΙΚΑ

«Φωνάξτε τους προηγούμενους»

φωνάξτε-τους-προηγούμενους-851206

Η εσωτερική κόντρα καλά κρατεί στη Νίκη. Μετά τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Χρόνη που τα έβαλε με το Στράτο Γιδόπουλο, ακολούθησε μια σκληρή τοποθέτηση από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης και χθες ήρθε ξανά απάντηση από τον έμπειρο παράγοντα. Μεταξύ άλλων ο Στράτος Γιδόπουλος ζητά από τους φιλάθλους να φέρουν πίσω τους προηγούμενους να διοικήσουν και να ξεχρεώσουν αυτοί την ομάδα και όπως λέει χαρακτηριστικά αν η Νίκη δεν πληρώσει τις εναπομείνασες προσφυγές δεν θα μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή εκεί που συνεχίζεται το δημοψήφισμα για την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική, τώρα στη Νέα Ιωνία δεν ξέρουν αν μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό για την συμμετοχή της… Ολα όσα συμβαίνουν πλήττουν ανεπανόρθωτα την ιστορία και το κύρος της Νίκης και σίγουρα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να μπορέσει το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας να προχωρήσει μπροστά.
Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Χρόνης απαιτούσε με επιστολή του την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ώστε να υπάρξει γρήγορα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού η προσωρινή διοίκηση από το πρωτοδικείο έχει λήξει. Στη συνέχεια το ίδιο περίπου αλλά με πιο σκληρό τρόπο και ζητώντας το από τους προηγούμενους διοικούντες, όπως Χρόνη, Βαλαχή, Τζώρτζη, Καϊμακάμη να κάνουν Γ.Σ. χωρίς να αναφέρουν στο μετοχολόγιο το Στράτο Γιδόπουλο.
Η απάντηση του παράγοντα της Νίκης ήταν άμεση και δόθηκε χθες στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα: «Συμφωνώ απολύτως με τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Blue Club. Αφού αποφασίσατε, κύριοι (του Blue Club), να συνδιοικήσετε τη Νίκη με αυτούς που αναφέρετε μεγαλομετόχους (Χρόνη, Βαλαχή, Τζώρτζη, Καϊμακάμη), δεν έχετε παρά να τους καλέσετε να έρθουν για να πληρώσουν τα χρέη των προηγουμένων ετών (βλέπε 35 προσφυγές και όλα τα άλλα), και μαζί τους να φέρετε τη Νίκη σε ημέρες δόξας. Σας επισημαίνω ότι η ασθενής μνήμη είναι ασθένεια. Μην ξεχνάτε λοιπόν πριν λίγο καιρό με τι χαρακτηρισμούς βρίζατε τους ως άνω μετόχους. Ηρθε η ώρα σας λοιπόν, κύριοι του Blue Club, να τους υποχρεώσετε να πληρώσουν τα δικά τους χρέη. Τσάμπα μαγκιά, δεν είναι μαγκιά. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Να σας ενημερώσω ότι η Νίκη δεν μπορεί να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, αν δεν εξοφλήσει τους εναπομείναντες προσφεύγοντες, γιατί κάποιο κορόιδο και δύο άνθρωποι της διοίκησης εξόφλησαν αρκετούς από τους 35».
Όπως καταλαβαίνει κανείς το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τη Νίκη. Όταν οι υπόλοιπες ομάδες δημιουργούν το ρόστερ τους και ανακοινώνουν μεταγραφές, στη Νέα Ιωνία υπάρχουν εσωτερικές κόντρες που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η Νίκη μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσει και αυτή κάποια σημαντικά πράγματα. Ισως και τις πρώτες της μεταγραφές. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον άφηναν να διαρρεύσει άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιδόπουλου. Αν θα γίνει πραγματικότητα, θα το δούμε στις επόμενες ημέρες.

Φιλικό παλαιμάχων σήμερα
Φιλικό αγώνα θα δώσουν οι παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε η ομάδα παλαιμάχων των κυανολεύκων θα υποδεχτεί στη Νέα Ιωνία την αντίστοιχη ομάδα της Χαλκίδας. Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου