ΤΟΠΙΚΑ

Στο προσκήνιο ο Αργεντίνος Μόνχε

στο-προσκήνιο-ο-αργεντίνος-μόνχε-851206

Δεν θα αργήσουν όπως φαίνεται οι ανακοινώσεις για τις επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού, που ως επί το πλείστον θα αφορούν σε ξένους ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων φέρονται να έχουν έτοιμους κάποιους παίκτες και ίσως στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Βιθέντε Αλφρέντο Μόνχε, Αργεντίνο φορ, που μάλιστα με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του δήλωσε ότι έχουν σχεδόν τελειώσει οι διαδικασίες μετακίνησής του στον Ολυμπιακό Βόλου.
Από την ΠΑΕ πάντως δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση ή τοποθέτηση επί του θέματος και μέχρι τη στιγμή που θα αναρτηθεί η απόκτησή του στο site της ΠΑΕ δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα απολύτως δεδομένο.
Ο Βιθέντε Αλφρέντο Μόνχε είναι 28 χρόνων και τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στη Φέρρο Καρίλ Οέστε. Μάλιστα κατέγραψε 32 συμμετοχές στο περασμένο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά με την πράσινη φανέλα μέτρησε 63 ματς με 16 γκολ.
Κλεισμένοι θεωρούνται και ο συμπατριώτης του μέσος Χαβιέ Ούμπιντες, καθώς και ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο Μάρτινς. Οπως λέγεται, για τις περιπτώσεις των δυο παραπάνω ποδοσφαιριστών απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους και ειδικά για το δεύτερο λεγόταν ότι με την έλευση του Αχιλλέα Μπέου στο Βόλο αναμένεται να μπουν και οι υπογραφές. Ηδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται από χθες στο Βόλο, αλλά από τον Ολυμπιακό όμως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση. Ετσι όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις, καθώς στο παρελθόν αρκετές φορές έχουν διαψευστεί δημοσιεύματα που έφερναν παίκτες στους ερυθρολεύκους.
Οι προσπάθειες των ιθυνόντων της ομάδας εντείνονται και για την απόκτηση του τερματοφύλακα, με το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου να ακούγεται δυνατά. Τα σενάρια μέχρι στιγμής τον φέρνουν κοντά σε πολλές ομάδες, όμως η επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν είχε αποκλειστεί μέχρι χθες τουλάχιστον. Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για τη συμφωνία με τερματοφύλακα που πέρασε από την ΑΕΚ και φέρεται να είναι ο Φυσέκης. Για τη θέση του γκολκίπερ έχει ακουστεί και το όνομα του Τακίδη από τον Φωκικό, αλλά η περίπτωσή του δεν φαίνεται να προχωρά.
Εν τω μεταξύ εκτός του Αργεντίνου Μόνχε, που όπως ο ίδιος υποστηρίζει απομένουν οι λεπτομέρειες για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν, ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Τσίγγα και Αναστασάκο.

Φιλικό με Παναθηναϊκό
Φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα δώσει εκτός απροόπτου σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός Βόλου στις 6 Σεπτεμβρίου. Ο Αχιλλέας Μπέος είχε υποσχεθεί ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν το τελικό οκ από τους «πράσινους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου