ΤΟΠΙΚΑ

Χάρισε ζωή με το θάνατό του ο 67ρονος Ζήσης Χορέμης

χάρισε-ζωή-με-το-θάνατό-του-ο-67ρονος-ζήσ-576234

Αερογέφυρα ζωής με δωρεά οργάνων σε τρεις λήπτες

Σκορπούσε χαρά στη ζωή με το πηγαίο χιούμορ του και τον πρόσχαρο χαρακτήρα του, έδωσε ζωή και μάλιστα σε τρεις ανθρώπους με το θάνατό του. Ο γνωστός ηλεκτρολόγος οικοδομών στην Αγριά και ιδιοκτήτης καταστήματος με ηλεκτρικά είδη, Ζήσης Χορέμης άφησε την τελευταία του πνοή χθες στις 3 το μεσημέρι μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί πριν περίπου δέκα μέρες. Μετά από δική του επιθυμία και τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του, στήθηκε «γέφυρα ζωής» για τη λήψη των οργάνων του, με τα οποία θα σωθούν τρεις συνάνθρωποί μας.

Ο άτυχος 67χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας. Πριν δέκα μέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύτηκε. Με στόχο να βελτιωθεί η κινητικότητά του, μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης, όμως δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε.

Επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στο Νοσοκομείο Βόλου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη στην Αγριά αλλά και το Βόλο όπου ο Ζήσης Χορέμης ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός. Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αγριάς Κωνσταντίνος Ζιαμπάς είπε ότι ο 67χρονος ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, δραστήριος, πρόσχαρος, οικογενειάρχης. Ηταν μέλος του Συνδέσμου από την ίδρυσή του. Ο κόσμος της Αγριάς τον στήριζε γιατί ήταν εχέμυθος επαγγελματίας.

Ο άτυχος 67χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Μ. Παρασκευή, από τον Αγιο Γεώργιο Αγριάς στη 1 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου