ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία 4ου Γυμνασίου Βόλου – Δημόσιου ΙΕΚ για καλό σκοπό

συνεργασία-4ου-γυμνασίου-βόλου-δημόσ-576221

Με επιτυχία στέφθηκε το ψυχαγωγικό απογευματινό που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Βόλου και η υπεύθυνη της αίθουσας αλληλεγγύης του σχολείου, Ιουλία Χαλαστάρα , σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου και συγκεκριμένα με τις εκπαιδευτικούς- αισθητικούς κ.κ. Ρέπου και Διαμαντοπούλου καθώς και με τις σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιαζ», στον Αλχημιστή.

Η δράση, εκτός από τις «γλυκιές γεύσεις» του Αλχημιστή, περιλάμβανε και παρουσίαση μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου από τις σπουδάστριες, οι οποίες εντυπωσίασαν το κοινό με την τέχνη τους.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για να καλυφθούν οι υλικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου των οποίων οι οικογένειες δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Η αφιλοκερδή προσφορά των εκπαιδευτικών και των σπουδαστριών ενίσχυσε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Η υποδιευθύντρια α’ του 4ου Γυμνασίου, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη τους συντελεστές της δράσης για την εθελοντική τους προσφορά και απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το διευθυντή του ΙΕΚ, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τις σπουδάστριες για την θετική στάση τους απέναντι στην πρόταση για συνεργασία από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα η υπεύθυνη του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» κατά τη φετινή χρονιά Ιουλία Χαλαστάρα, ευχαρίστησε θερμά τις μητέρες και τις φίλες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τονίζοντας ότι αυτή είναι και η ηθική ανταμοιβή των οργανωτών της δράσης και η εγγύηση για τη συνέχιση του κοινωνικού τους έργου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου