ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γιάννης Μανώλης προανήγγειλε την παραίτησή του για το Σεπτέμβριο

ο-γιάννης-μανώλης-προανήγγειλε-την-πα-851206

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και παράλληλα την παραίτησή του όταν αρχίσουν οι εργασίες του τρίτου θερινού τμήματος της Βουλής στις 9 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ κ. Γιάννης Μανώλης με την επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανώλης φέρεται επίσης να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση του Βατοπεδίου, σημειώνοντας ότι είχε ενημερώσει για τις διαστάσεις της από την άνοιξη του 2008, αλλά και στην υπόθεση της Siemens κάνοντας λόγο για ανθρώπους εντός ΝΔ που φοβούνται αποκαλύψεις.
Στην μακροσκελή και σκληρή επιστολή του ο κ. Μανώλης κάνει αναφορά στα σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και για τα οποία όπως αναφέρει είχε ειδοποιήσει εγκαίρως. Ειδική αναφορά κάνει στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Ο κ. Μανώλης δεν δίνει ακόμη την επιστολή στην δημοσιότητα ενώ κρυφό κρατά το περιεχόμενό της και το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο δια του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε ότι «αν κάποιος βουλευτής δεν συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να άρει την εμπιστοσύνη του». Φυσικά ο κ. Μανώλης μόνο αποστάτης δεν θέλει να γίνει και γι αυτό στην επιστολή ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δημιουργήσει εκείνος πρόβλημα στην κυβερνητική σταθερότητα.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μανώλης από το πρώτο Θερινό Τμήμα της Βουλής, όπου επρόκειτο να συμμετάσχει, μεταπήδησε στο τρίτο, χωρίς να το έχει ζητήσει ο ίδιος. Ο κ. Αντώναρος δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, σημειώνοντας ότι «αφορά στη λειτουργία της Βουλής» όπου και παρέπεμψε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών αποδοκιμάζει τη στάση του κ. Μανώλη αλλά ζητά παράλληλα από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αλλαγή του κλίματος, υπό το βάρος και του εκλογικού αποτελέσματος της 7ης Ιουνίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου