ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Ευτυχώς που ο τρομοκράτης παραδόθηκε μόνος του, γιατί οι έξι που παρακολουθούσε η Αντιτρομοκρατική έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ευτυχώς που υπάρχουν και τρομοκράτες που θέλουν να κάνουν τους ήρωες έστω και κατά λάθος.

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης έθεσε ο Καραμανλής στους Ευρωπαίους ηγέτες, αλλά εκείνοι τον αντιμετώπισαν μάλλον ως λαθρομετανάστη. Επικαλούνται την οικονομική κρίση, προκειμένου να μη διαθέσουν κονδύλια για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Κάνουν τα κορόιδα, αφού ο Σαρκοζί τούς στέλνει πίσω με αεροπλάνα, ενώ ο Μπερλουσκόνι τους πετάει απ΄ ευθείας στη θάλασσα. Διαλέγουν την οικονομική λύση, όσο κι αν δεν λύνεται το πρόβλημα, όσο κι αν αυτή είναι απάνθρωπη.

Αλλο 5% του ΟΤΕ πούλησε ο Παπαθανασίου στους Γερμανούς. Νιώσαμε μια έκπληξη, γιατί ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ακόμη διέθετε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι από τον Οργανισμό το Ελληνικό Δημόσιο. Όλο και κάποια ασημικά έχουν ξεμείνει.

Ο Μεϊμαράκης προχθές στήριξε το Μανώλη και τους Βατοπεδινούς. Ο Καραμανλής χθες τούς έριξε το γάντι, λέγοντας ότι όποιος θέλει, μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και να ρίξει την κυβέρνηση. Την ιστορία του καλού και του κακού μπάτσου την έχετε ξαναδεί;

Παραπονούμενος εμφανίστηκε χθες ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας ότι κανείς δεν τον υποστήριξε για την υπόθεση του Μεσογειακού Χωριού. Είναι πολλά τα λεφτά, δήμαρχε.

Αντιθέτως ο δήμαρχος Βόλου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των Μεσογειακών Αγώνων μετά τη συζήτηση στη Βουλή. Μάλλον ο Αλέκος από την πολύχρονη παρουσία του στο Κοινοβούλιο έχει πεισθεί ότι εκεί μέσα λέγονται αληθινές κουβέντες. Πραγματικά αισιόδοξο τον βρίσκουμε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου