ΤΟΠΙΚΑ

Παπαδημητρίου :«Ενα χωριό έχει χάσει κάθε ελπίδα για νόμιμο μεροκάματο στα λατομεία»

παπαδημητρίου-ενα-χωριό-έχει-χάσει-κ-57579

«Την άμεση επίλυση των προβλημάτων για τη λειτουργία των λατομείων Συκής, από τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό και των συνεργατών του», ζητάει η μείζονα αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής Μιλτιάδης Παπαδημητρίου αναφέρει ότι «ο κ. Μιτζικός με συνεχείς επιθέσεις στο συνεταιρισμό λατόμων Συκής, με συκοφαντίες αλλά και με παράνομες αποφάσεις επιβολής τελών νομής, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, το μόνο που κατάφερε εδώ και 3 χρόνια είναι, ένα ολόκληρο χωριό, να έχει χάσει κάθε ελπίδα για ένα νόμιμο μεροκάματο στα λατομεία του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «την καταστροφική του πολιτική την πιστοποίησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο παίρνοντας την απόφαση για τη φύλαξη των λατομικών χώρων από ιδιωτική εταιρεία security.

Τα ψέματα του δημάρχου τελείωσαν, η υπομονή των κατοίκων της Συκής εξαντλήθηκε. Επιτέλους ο κ. Μιτζικός σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες και παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, οφείλει να δώσει λύση επαναλειτουργίας των λατομείων Συκής, όπως έγινε και με τα λατομεία Νεοχωρίου και Καλαμακίου, από την προηγούμενη δημοτική αρχή».

Ο κ. Παπαδημητρίου καλεί τον δήμαρχο «να εγκαταλείψει τις αθλιότητές του, και να ρίχνει ευθύνες δεξιά και αριστερά, μέσα από συκοφαντίες, ψέματα και εκβιασμούς και να αντιληφθεί ότι ο μόνος υπεύθυνος για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, είναι ο ίδιος και όσοι από την ομάδα πλειοψηφίας τον στηρίζουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου