ΤΟΠΙΚΑ

Δίωρη διακοπή στις συναλλαγές της Εθνικής Τράπεζας

δίωρη-διακοπή-στις-συναλλαγές-της-εθν-574841

Δίωρη διακοπή στις συναλλαγές της Εθνικής Τράπεζας στο Βόλο παρατηρήθηκε χθες γύρω στις 11:30 το πρωί, με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες να μείνουν χωρίς εξυπηρέτηση για αυτό το διάστημα και να δημιουργηθεί εκνευρισμός για τις ώρες αναμονής.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11:30 παρατηρήθηκε διακοπή στο σύστημα της Εθνικής Τράπεζας, σε όλα τα υποκαταστήματα της χώρας, ενώ σιγά – σιγά μετά από περίπου δύο ώρες άρχισε να επανέρχεται. Ουσιαστικά από το «μπλοκάρισμα» του συστήματος δεν ήταν δυνατή ούτε η κατάθεση ούτε η ανάληψη χρημάτων.

Για το περιστατικό, εργαζόμενος της Εθνικής Τράπεζας του Βόλου, τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Πράγματι υπήρξε μια διακοπή λειτουργίας του συστήματος επικοινωνιών από τα κεντρικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα συναλλαγών για μικρό διάστημα σε όλα τα υποκαταστήματα Πανελλαδικά. Ωστόσο, μέχρι το μεσημέρι είχε επανέλθει το σύστημα και εξυπηρετούνταν κανονικά οι πελάτες».

Από το μπλοκάρισμα του συστήματος δημιουργήθηκε εκνευρισμός σε δεκάδες πολίτες οι οποίοι περίμεναν από το πρωί τη σειρά τους με χαρτάκι προτεραιότητας και τη στιγμή που ήρθε η σειρά του έπεσε το σύστημα, με αποτέλεσμα να φύγουν με άδειες τις τσέπες τους.

Μάλιστα υπήρξαν περιστατικά πολιτών που μετακινήθηκαν χθες από τα χωριά του Πηλίου μόνο και μόνο για δουλειές στην τράπεζα, αλλά λόγω της διακοπής του συστήματος, αναγκάστηκαν να φύγουν από το Βόλο χωρίς να τελειώσουν τις δουλειές τους.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου