ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακό εργαστήριο για γονείς από την «Πρόταση Ζωής»

διαδικτυακό-εργαστήριο-για-γονείς-απ-573192

Τρίωρο διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο για γονείς, με θέμα: «Το παιδί μου κι ο κόσμος της τεχνολογίας» διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής». Πρόκειται για μία συνάντηση για τη ασφαλή χρήση των ηλεκτρονικών – ψηφιακών μέσων και του διαδικτύου.

Η ασφαλής χρήση αφορά: Στο χρόνο ενασχόλησης των παιδιών με την τεχνολογία, στην ποιότητα και των περιεχόμενο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των ιστότοπων που επισκέπτονται, στη συναισθηματική επένδυση στην τεχνολογία και την υπόλοιπη ζωή του παιδιού, στις ενότητες σχολείο, δραστηριότητες, φίλοι.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο τηλέφωνο 2421038030, 2421038050 και στο e mail της «Πρότασης Ζωής» [email protected], καθώς επίσης και στη σελίδα στο Facebook: Πρόταση Ζωής Ν. Μαγνησίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom την Τετάρτη 16 Ιουνίου, 5.30 – 8.30 μ.μ.

Τη δράση θα συντονίσουν οι Μαρία Μπακατσέλου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη και Γεωργία Πετροπούλου, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος της «Πρότασης Ζωής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου