ΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝ. ΑΛ Μαγνησίας: «Ανεφάρμοστοι οι νόμοι τους για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία»

κιν-αλ-μαγνησίας-ανεφάρμοστοι-οι-νόμ-573079

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία -που φαίνεται ότι «παγώνει» μέχρι νεωτέρας- αποδεικνύει πως οι οπισθοδρομικοί και ιδεοληπτικοί νόμοι της, που αρέσκεται να προβάλλει ως μεγαλεπήβολους κι απαραίτητους, είναι ανεφάρμοστοι».

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής. Με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «ενώ ξιφουλκούσε στα ΜΜΕ υπέρ της ανάγκης για Πανεπιστημιακή αστυνομία και οι φανατικοί όψιμοι υπερασπιστές της λοιδορούσαν το Κίνημα Αλλαγής για την προοδευτική πρότασή του σχετικά με την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια, φαίνεται ότι τώρα η ίδια τοποθετεί την “τόσο προωθημένη” πολιτική της, στο χρονοντούλαπο, αδειάζοντας τους υπουργούς της!».

Ακόμη, ισχυρίζεται ότι: «Παράλληλα, κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύει την απόλυτη αποτυχία της να συλλάβει έναν από τους πρωταγωνιστές της εγκληματικής συμμορίας, ευτελίζοντας το κράτος δικαίου. Οπως μάλιστα μαθαίνουμε ο Χρήστος Παππάς, τόσους μήνες μετά, όχι μόνο διαφεύγει της σύλληψης, αλλά είναι σε θέση να διαπραγματεύεται τη θέση του και να δίνει συνεντεύξεις!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου