ΤΟΠΙΚΑ

Αργοπορημένος ο δήμος Ν. Πηλίου για δύο αναπτυξιακά έργα

αργοπορημένος-ο-δήμος-ν-πηλίου-για-δύο-572863

Σύσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καλτσογιάννη με το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Νικόλαο Φουρτούνα πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Μαγνησίας, για να εξετασθεί η πρόοδος των διαδικασιών ολοκλήρωσης των φακέλων των έργων στο Παλαιό Τρίκερι, που περιλαμβάνονται στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσων (ΟΣΑΝ) και εκπονούνται με ευθύνη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Πρόκειται για τα δύο έργα «τσιμεντοστρώσεις – πλακοστρώσεις οδοποιίας»και «επέκταση αγωγού ύδρευσης προς τον οικισμό Πύθου», συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωσή τους οι φάκελοι των έργων θα σταλούν στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για άμεση ένταξη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Θεσσαλίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013».

Ο κ. Καλτσογιάννης σε δήλωσή του τόνισε: «Εκφράζουμε την αγωνία μας, καθώς για να ενταχθούν τα συγκεκριμένα έργα, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου θα πρέπει να τρέξει με ταχύτατους ρυθμούς τις σχετικές διαδικασίες, ώστε να εξασφαλίσει άμεσα τις εγκρίσεις των μελετών από τις συναρμόδιες υπηρεσίες και φορείς. Εμείς αρωγοί στην προσπάθεια αυτή με το στελεχιακό μας δυναμικό, συνδράμουμε για την πρόοδο των εργασιών».

Στη σύσκεψη έλαβαν επίσης μέρος ο Διευθυντής Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μαγνησίας κ. Φλαμπούρης, τεχνικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου