ΤΟΠΙΚΑ

Κρας τεστ με Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι

κρας-τεστ-με-αστέρα-τρίπολης-στο-καρπε-851206

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα το απόγευμα. Συγκεκριμένα στις 6.45μ.μ. (ζωντανή μετάδοση TRT) οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκινώντας τα φιλικά ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης καλείται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις στο μοντάρισμα της ομάδας.
Τρεις εβδομάδες μετά από την έναρξη της προετοιμασίας και παίκτες και τεχνικό τιμ είναι έτοιμοι για το σημερινό κρας τεστ, το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία και οι φίλαθλοι του Βολιώτικου συγκροτήματος. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μόνο ένα παιχνίδι για συμπεράσματα για την τεχνική ηγεσία και ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος ακόμη, οι οπαδοί του βολιώτικου συγκροτήματος περιμένουν να δουν τη νέα ομάδα που δημιούργησαν ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του και την εμπιστεύτηκαν στα χέρια του έμπειρου τεχνικού Σάκη Τσιώλη, που προσπαθεί να την «χτίσει» από την αρχή και να περάσει το δικό του στυλ παιχνιδιού.
Μάλιστα το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού επέλεξε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο για το πρώτο τεστ, με τον οποίο μάλιστα είχε κλείσει την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός, αφού είχε δώσει κατά τις τελευταίες ημέρες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη, το οποίο μάλιστα και είχε κερδίσει με 1-2. Βέβαια από εκείνη την ομάδα που είχε παραταχθείς την Αρκαδία έχουν αλλάξει πολλά και σημερινό αλλά και στα υπόλοιπα φιλικά ματς οι ερυθρόλευκοι θα παρατάξουν τα πρώτα στοιχεία της νέας αγωνιστικής τους ταυτότητας, ενώ θα αποτυπωθεί στο γήπεδο και η φιλοσοφία του Σάκη Τσιώλη, που δοκίμασε πολλά στις προπονήσεις και πειραματίστηκε με σχήματα όπως και με πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις.
Αρκετοί οργανωμένοι σχεδιάζουν να βρεθούν σήμερα στο Καρπενήσι και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους, ενώ οι υπόλοιποι που δεν μπορούν να μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα έχουν την πολυτέλεια να δουν το παιχνίδι από το κανάλι TRT σε απευθείας μετάδοση.
Βέβαια οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν σήμερα να δουν να αγωνίζεται η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή του φετινού Ολυμπιακού και ο ποδοσφαιριστής που ήρθε για να κάνει την διαφορά και αποτέλεσε το «μεταγραφικό μπαμ» της κατηγορίας. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Καμπάνταη, που ενώ είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή η οποία ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τσιώλη, αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να μην ακολουθήσει την ομάδα στο Καρπενήσι. Συγκεκριμένα ο Καμπάνταης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και ταλαιπωρείται εδώ και δυόμιση εβδομάδες. Ελάχιστες προπονήσεις έχει κάνει με την υπόλοιπη ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και γεγονός είναι ότι ο Σάκης Τσιώλης συζήτησε με τον ποδοσφαιριστή και αποφασίστηκε να προστατευτεί για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Ετσι ο Καμπάνταης παρέμεινε στον Βόλο, προκειμένου να ολοκληρώσει την θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί με φυσιοθεραπείες και αύριο ή την Παρασκευή θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή στο Καρπενήσι. Να θυμίσουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν ακολουθούν και οι νεαροί Σφάκας και Τσεκούρας που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ετσι στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη βρίσκονται οι Καλογεράκης, Κολίτσι, Γλύκος, Αλβάρεζ, Ούμπιντες, Τσάνα, Ροτζέριο, Μόνχε, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Ασλανίδης, Ζαραδούκας, Ιακωβάκης, Κακαράς, Κοντέων, Κοτίτσας, Λιόλιος, Μητρόπουλος, Μιχάλης, Πλιάγκας, Σωτήρχος, Χανιώτης και Ψυχογιός.
Σύμφωνα με τον πρόγραμμα της προετοιμασίας οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικά παιχνίδια στην Ευρυτανία και με την Ηλιούπολη, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ και το Θρασύβουλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου