ΤΟΠΙΚΑ

Στρέφονται σε άλλες λύσεις για τα χαφ

στρέφονται-σε-άλλες-λύσεις-για-τα-χαφ-851206

Σε άλλες λύσεις στρέφονται για τον αμυντικό χαφ που αναζητούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί ο Ετιέν τελικά απορρίφθηκε, ενώ ο Ηλιάδης ήρθε σε αρχική συμφωνία με τον Ηρακλή για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Φελίξ Τζια Ετιέν δεν πήρε καν μέρος στο φιλικό παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής που δοκιμάζονταν την τελευταία εβδομάδα και μετείχε στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων, είχε δείξει καλά στοιχεία και ο Σάκης Τσιώλης περίμενε να τον δει και στο προχθεσινό φιλικό με την Ηλιούπολη για να αποφασίσει για την απόκτηση του. Όμως τελικά οι εξελίξεις δεν ήταν αυτές που όλοι περίμεναν. Οι πληροφορίες λένε ότι προέκυψε πρόβλημα με το διαβατήριο του και ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί ως κοινοτικός. Συγκεκριμένα ο Ετιέν και ο εκπρόσωπος του υποστήριζαν ότι διέθετε ισπανικό διαβατήριο, αλλά από την ΠΑΕ διέρρευσε πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Ετσι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη βολιώτικη ομάδα.
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ηλιάδη, που φέρεται να ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ηρακλή για να συνεχίσει την καριέρα του. Από την αρχή ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναζητούσε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και τελικά φαίνεται πώς η επιμονή του δικαιώθηκε.
Ετσι στον Ολυμπιακό στρέφονται σε άλλες λύσεις και αναζητούν τον αμυντικό χαφ που λείπει από το ρόστερ της ομάδας. Στη λίστα τους βρίσκεται το όνομα του Στάθη Ρόκα, αλλά ο ποδοσφαιριστής συνδέεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης που έχει τον πρώτο λόγο. Η περίπτωσή του παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, όμως οι ερυθρόλευκοι, αν πραγματικά καταλήξουν στο Ρόκα, θα το παλέψουν για να τον ντύσουν στα κόκκινα.
Γενικότερα ο Ολυμπιακός αναζητά τον αμυντικό χαφ τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στην ξένη, ωστόσο δεν βιάζεται. Ο Σάκης Τσιώλης θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι αυτό ακριβώς που έχει ζητήσει για το κέντρο της ομάδας και περιμένει να βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής που να ταιριάζει στα κριτήρια που έχει θέσει.

Κανονικά ο Καμπάνταης
Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι. Χθες το πρωί οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν στο δάσος, ενώ το απόγευμα ο Σάκης Τσιώλης δούλεψε μαζί τους περισσότερο σε θέματα τακτικής και στο τελείωμα των φάσεων. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι ο Λεωνίδας Καμπάνταης ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα και γυμνάζεται κανονικά. Ο Καμπάνταης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ηλιούπολη και έκανε πριν την έναρξη του παιχνιδιού ατομική προπόνηση με τον Λιόλιο, που περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα. Χθες τελικά μπήκε κανονικά στην προπόνηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γυμνάζεται κανονικά και ο Λιόλιος, αφού το πόδι του (είχε υποστεί διάστρεμμα στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης), είναι πολύ καλύτερα και φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να μείνει ένα δεκαήμερο έξω, όπως ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις.
Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με τη Μικτή Ευρυτανίας, ώστε να καλυφθεί το κενό από την αναβολή του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, ενώ στις 11 Αυγούστου θα γίνει το ματς με τον ΟΦΗ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου