ΛΑΡΙΣΑ

Αρχαιρεσίες των συμβολαιογράφων

αρχαιρεσίες-των-συμβολαιογράφων-571593

Ο Βολιώτης Γιάννης Κόνσουλας επανεξελέγη στην προεδρία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας

Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας επανεξελέγη για τέταρτη τριετία ο Βολιώτης Γιάννης Κόνσουλας, μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν προχθές.

Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να τηρούνται αυστηρά, υπήρχε προσέλευση των συμβολαιογράφων, προκειμένου να αναδείξουν τον πρόεδρο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στις δύο κάλπες που στήθηκαν.

Για το ΔΣ εκλέγονται οι: Δημήτρης Παπαστεργίου, συμβολαιογράφος Λάρισας, με 82 ψήφους. Στυλιανή Δράκου, συμβολαιογράφος Αλμυρού, με 72 ψήφους. Σταμάτης Δημητριάδης, συμβολαιογράφος Βόλου, με 68 ψήφους. Φανή Χριστοδούλου, συμβολαιογράφος Τρικάλων, με 57 ψήφους. Αναστάσιος Λαζαρίδης, συμβολαιογράφος Σερβίων Κοζάνης, με 50 ψήφους και Δημήτρης Σκουταράς, συμβολαιογράφος Λάρισας με 40 ψήφους.

Μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Με δήλωσή του ο Γιάννης Κόνσουλας εξέφρασε: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου από τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία που με τίμησαν σήμερα, για τέταρτη φορά, με την ψήφο τους για την προεδρία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον έλληνα συμβολαιογράφο, ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει αμισθί υπηρεσίες που μέχρι εχθές ανήκαν στη δημόσια διοίκηση, με αρμοδιότητες που δε συνάδουν με τη νομική του κατάρτιση και τη φύση του λειτουργήματός του, επαπειλούμενος με βαρύτατα πρόστιμα που δεν προβλέπονται για κανέναν άλλο δημόσιο λειτουργό, θα συνεχίσω μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας να διεκδικώ για το συμφέρον του κλάδου και της κοινωνίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου