ΤΟΠΙΚΑ

«Ι.Χ. και μοτοσικλέτα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου»

ι-χ-και-μοτοσικλέτα-κινήθηκαν-απειλη-571474

Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έδωσε κατάθεση αλλά και σχετικό βίντεο για σειρά ύποπτων κινήσεων εναντίον του έξω από το σπίτι του, ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον ιστότοπο Tovima.gr κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις δύο το βράδυ της περασμένης Κυριακής επιστρέφοντας στο σπίτι του από τη Βουλή μετά την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα σε παράδρομο της λεωφόρου Μαραθώνα στην Ραφήνα όπου βρίσκεται η οικεία του, οι οδηγοί μιας μοτοσικλέτας κι ενός ΙΧ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του κι ύστερα έσπευσαν να εξαφανισθούν.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, αφού κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα κι ύστερα από έναν επικίνδυνο ελιγμό επιχείρησε να τον προσεγγίσει. Στη συνέχεια, μάλιστα, κατά τον βουλευτή, εμφανίσθηκε Ι.Χ., ο οδηγός του οποίου προχώρησε σε παρόμοιες κινήσεις.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέδωσε στην Αντιτρομοκρατική και βίντεο από εξωτερική κάμερα του σπιτιού του, όπου καταγράφεται το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να φαίνονται οι πινακίδες των οχημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου