ΤΟΠΙΚΑ

Αγωνιστική ψήφο

αγωνιστική-ψήφο-571228

Κρισιμότερη από κάθε προηγούμενη φορά είναι για τα μέλη του ψηφοδελτίου «Συμπαράταξη Ανατροπής» η αυριανή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των οργάνων στο ΤΕΕ Μαγνησίας.

Τα μέλη της Συμπαράταξης Ανατροπής αναφέρονται στη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι μηχανικοί και ζητούν τη συγκρότηση ισχυρού ενιαίου μετώπου για την αντιμετώπιση όλων των πολιτικών που πλήττουν καίρια το επάγγελμα του μηχανικού.

«Δεν θα αφήσουμε να εκπροσωπούν άλλο τους μηχανικούς, όσοι κατέστρεψαν το επάγγελμα και το ασφαλιστικό μας ταμείο.

Το ΤΕΕ πρέπει επιτέλους να υποστηρίξει την πληττόμενη πλειοψηφία των μηχανικών, των ανέργων, των επισφαλώς εργαζομένων, των δοκιμαζόμενων μισθωτών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, των πενιχρά αμειβόμενων και περιστασιακά εργαζόμενων ελευθέρων επαγγελματιών.

Ψηφίζουμε στις εκλογές με κριτήρια, την εξελισσόμενη καταστροφή του επαγγέλματος, τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, ψηφίζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας για να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, για να καταδικάσουμε την κυβέρνηση και τους εντολοδόχους της στο ΤΕΕ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών της Κυριακής 24 Νοεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου