ΤΟΠΙΚΑ

Σε κυκλοφορία δόθηκε το τμήμα της παραλιακής της Αγριάς

σε-κυκλοφορία-δόθηκε-το-τμήμα-της-παρα-57118

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε την Μ. Πέμπτη, ο παραλιακός δρόμος στην Αγριά, απ’ όπου πλέον διεξάγεται απρόσκοπτα η κίνηση των πολιτών και των εκδρομέων προς το Πήλιο.

Ο δρόμος ήταν κλειστός από το ύψος του βενζινάδικου έως και το μάρκετ πριν την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, καθώς από τη ΔΕΥΑΜΒ γίνονταν εργασίες εγκατάστασης του κεντρικού αγωγού προκειμένου αυτός να κουμπώσει με το κεντρικό αντλιοστάσιο αποχέτευσης. «Εμπόδια» στην εγκατάσταση του αγωγού αποτελούσαν τα δίκτυα του ΟΤΕ και του φυσικού αερίου, που χρειάστηκε να μετακινηθούν για να περάσει ο αγωγός αποχέτευσης.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η κυκλοφορία διεξαγόταν μέσω παρακαμπτηρίου.

Το έργο ολοκληρώθηκε, ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε και διαγραμμίστηκε, και χθες στις 12 το μεσημέρι αποδόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία, προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τους επισκέπτες του Πηλίου για το Πάσχα.

«Στην κυκλοφορία δόθηκε και το τμήμα του παραλιακού δρόμου στην Αγριά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του αποχετευτικού και την ασφαλτόστρωση που έγινε, ώστε να εξυπηρετηθούν τόσο οι κάτοικοι, όσοι και οι πολυάριθμοι επισκέπτες των ημερών αυτών. Εγινε ένας αγώνας δρόμου και τελικά το πετύχαμε (και αυτό)!», σχολίαζε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου