ΤΟΠΙΚΑ

Στρώνουν τραπέζι αγάπης στην πλατεία Πανεπιστημίου στον Βόλο

στρώνουν-τραπέζι-αγάπης-στην-πλατεία-571098

Κοινή δράση φοιτητών Αρχιτεκτονικής και Κουζίνας Αλληλεγγύης – Συνεργασία με μαθητές των 3ου και 7ου Λυκείων

Μηνύματα εθελοντισμού και προσφοράς στέλνουν οι φοιτητές της Αρχιτεκτονικής, που θα στρώσουν γεύμα αγάπης μαζί με την Κουζίνα Αλληλεγγύης αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου στην πλατεία Πανεπιστημίου. Στο μεταξύ, ανάλογη δράση προγραμματίζεται την Τετάρτη 3 Απριλίου από την Κουζίνα Αλληλεγγύης και ομάδες μαθητών των 3ου και του 7ου Λυκείων Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Σε ανάρτηση της ομάδας των φοιτητών Αρχιτεκτονικής, που μαγειρεύουν και προσφέρουν γεύμα μαζί με την Κουζίνα Αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη, απευθύνεται κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

«Το Σάββατο 30 Μαρτίου προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη. Μερίδες φαγητού ή ό,τι μπορεί να φέρει ο καθένας θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Πανεπιστημίου 10.30 π.μ. – 12 μ. Στις 12 μ. θα ξεκινήσει το σερβίρισμα του φαγητού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας το γεύμα θα δοθεί στη στοά Ματσάγγου» αναφέρουν οι φοιτητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αγγελική Ιωαννίτη, «ψυχή» της Κουζίνας Αλληλεγγύης, υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία πραγματοποιήθηκε και τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τους φοιτητές να εκφράζουν στην πράξη την κοινωνική τους ευαισθησία.

Θα διανεμηθούν διακόσιες τουλάχιστον μερίδες φαγητού στον κόσμο και θα συμμετέχουν είκοσι περίπου φοιτητές, οι οποίοι ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.

Στο μεταξύ, στον ίδιο χώρο, στην πλατεία Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί ανάλογη δράση την ερχόμενη Τετάρτη με τη συμμετοχή μαθητών, οι οποίοι δίνουν το «παρών» στην εβδομάδα εθελοντισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου