ΤΟΠΙΚΑ

Με self test και για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας

με-self-test-και-για-τις-εξετάσεις-γλωσσομάθε-570121

Με την επίδειξη αρνητικού self test θα μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας που θα διενεργηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις 5 και 6 Ιουνίου, στο εξεταστικό κέντρο Μαγνησίας (1ο Γενικό Λύκειο Βόλου) σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου για κάθε ημέρα εξετάσεων, πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται, και εκτυπωμένη από το σύστημα ή χειρόγραφη βεβαίωση – δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 (ύστερα από self test, rapid test ή PCR test), η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο εάν είναι ενήλικος ή από τον γονέα ή κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο.

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του εξεταστικού κέντρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου