ΤΟΠΙΚΑ

Επιβράβευση των μαθητών του ΓΕΛ Ζαγοράς

επιβράβευση-των-μαθητών-του-γελ-ζαγορ-568976

Για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να διαθέσουν τα χρήματα, που συγκέντρωσαν για τη σχολική τους εκδρομή, στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Μάθημα για όλους αποτέλεσε η κίνηση των τελειόφοιτων μαθητών του Γενικού Λυκείου Ζαγοράς, οι οποίοι προσέφεραν το ποσό των 720 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει για να πάνε την πενθήμερη εκδρομή τους, στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Πρόκειται για ποσό που συγκεντρώθηκε από σχολικές εκδηλώσεις και από τη στιγμή που η εκδρομή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορονοϊού, οι μαθητές διέθεσαν τα χρήματα για την κάλυψη των αναγκών του Ορφανοτροφείου.

Η κίνηση αυτή των μαθητών προκάλεσε το ενδιαφέρον της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή η οποία επικοινώνησε διαδικτυακώς μαζί τους για να τους συγχαρεί για τη δωρεά τους και να «επιστρέψει» στο σχολικό ταμείο το ίδιο πόσο για μελλοντική χρήση.

«Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που προέβησαν σε αυτήν την χειρονομία προς το Ορφανοτροφείο Βόλου. Είναι συγκινητική και αξιέπαινη η σκέψη σας και η πράξη σας, σεμνή και ταπεινή, δηλώνει την αξία της, την αξία σας. Με κινήσεις όπως αυτή μας δείχνετε πόσο έτοιμοι είστε. Ακολουθώντας το δικό σας παράδειγμα, σας παρακαλώ θερμά να δεχτείτε από εμένα το ποσό που δώσατε και να το προσθέσετε στο μαθητικό ταμείο του σχολείου σας, για να το χρησιμοποιήσουν οι μαθητές ανάλογα με τις ανάγκες τους. Θα ήθελα να το θεωρήσετε ένα μικρό δώρο που φέρνει μαζί του το θαυμασμό και την εκτίμησή μου για όλους σας», ανέφερε η κ. Μακρή στην επικοινωνία της με τους μαθητές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου