ΤΟΠΙΚΑ

Κορυφή ο Ολυμπιακός… ΑΕΚ – ΠΑΟ σήμερα

κορυφή-ο-ολυμπιακός-αεκ-παο-σήμερα-851206

Με την κατάληψη της πρώτης θέσης ολοκλήρωσε το σετ των τριών αγώνων σε μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός, που νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ζαϊρί το γκολ για τους ερυθρόλευκους που εμφανίστηκαν βελτιωμένοι (τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο). Στο δεύτερο ημίχρονο,ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκειά του. Οι όποιες προσπάθειές τους όμως απομακρύνθηκαν από τον Νικοπολίδη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Zεβλάκοφ, Ντουντού, Λεντέσμα, Τοροσίδης (81 Μήτρογλου), Λεονάρντο (88 Όσκαρ), Ντιόγο, Ζαϊρί (75 Στολτίδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Τζαβέλλας, Καστελιόνε (81 Σίμωσης), Νικολάου (59 Αναστασόπουλος), Ριέρα, Κουμορτζί, Ρεκόμπα (37 Μπαρόνι), Μπάλαμπαν.

Απέδρασε με «Χ» ο ΠΑΣ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τον ΠΑΣ να δραπετεύει με τον έναν βαθμό στο… τσεπάκι του από το «Αλκαζάρ». Πλέον, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ οι «βυσσινί» ανέβηκαν στους τρεις, χωρίς ωστόσο να έχουν «γευτεί» μέχρι στιγμής τη χαρά της νίκης.

ΛΑΡΙΣΑ: Μάλαρζ (24΄ λ. τρ. Σερεμέτ), Μπουκουβάλας, Βενετίδης (40΄ λ. τρ. Κατσιαρός), Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος, Βλασόπουλος (76΄ Κάσας), Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ, Μελίσσης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Μπακαγιόκο (76΄ Σαϊτιώτης), Βαγγελής (51΄ Μιχαλόπουλος), Τζάνης, Βάντερσον, Γεωργιάδης (72΄ Στάθης).

Ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, στον μεσοβδόμαδο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καλείται να νικήσει στον αγώνα με τον οποίο κλείνει η αυλαία. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης ημέρας:
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (16:45 ΝOVA)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (16:45 ΝOVA)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Π.Α.Ο.Κ. (19:00 ΝOVA)
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ (19:00 ΝOVA)
Α.Ε.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:15 ΝOVA).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου